Αγγλία

«Ο Πογκμπά δεν αξίζει τόσα χρήματα»

Ο Πολ Σκόουλς σε δηλώσεις του εξέφρασε τις επιφυλάξεις του σχετικά με την επικείμενη μεταγραφή του Πολ Πογκμπά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πολ Πογκμπά βρίσκεται κοντά στη μετακόμιση του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά η παλιά δόξα της ομάδας, Πολ Σκόουλς πιστεύει πως ο μέσος της Γιουβέντους είναι υπερτιμημένος και δεν διστάζει να το δηλώσει.

Αρχικά αναφέρθηκε στο ταλέντο του Γάλλου διεθνούς, εκφράζοντας παράλληλα τον ενδοιασμό του: «Είναι πολύ ταλαντούχος και γνωρίζω καλά πως μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που ζητάνε ένα τόσο μεγάλο ποσό για να τον παραχωρήσουν. Πρέπει να βελτιώσει πολλά στοιχεία του παιχνιδιού του για να αξίζει το ποσό των 102 εκ ευρώ».

Τέλος έκανε μια άτυπη σύγκριση με τους Ρονάλντο και Μέσι με σκοπό να δικαιολογήσει τα λεγόμενα του: «Δεν πιστεύω πως αξίζει τόσα χρήματα. Για να ξοδέψεις ένα τόσο μεγάλο πόσο θα πρέπει να φέρεις στην ομάδα σου ένα παίκτη που μπορεί να πετύχει 50 γκολ τη χρονιά. Τέτοιοι παίκτες είναι μόνο ο Μέσι και ο Ρονάλντο. Ο Πογκμπά δεν βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο άρα τα 102 εκ. ευρώ είναι πάρα πολλά».

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αποτέλεσε ένα από τα σύμβολα στην ιστορία των «κόκκινων διαβόλων», καθώς παρέμεινε για 21 χρόνια στο «Ολντ Τράφορντ» και συνέδεσε το όνομα του με μερικές από τις σπουδαιότερες επιτυχίες του συλλόγου.

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x