Αγγλία

«Ο Πογκμπά δεν κάνει ούτε για να καθαρίζει τα παπούτσια των “μεγάλων” της Γιουνάιτεντ»

Ο Άλαν Σίρερ εξαπολύει επίθεση στον Πογκμπά και στηρίζει Μουρίνιο.

Η εσωτερική κρίση που έχει ξεσπάσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον πόλεμο που μαίνεται μεταξύ Πολ Πογκμπά και Ζοσέ Μουρίνιο, έχει κάνει πολλές προσωπικότητες του ποδοσφαίρου να πάρουν δημόσια θέση υπέρ του ενός ή του άλλου.

Ο Άλαν Σίρερ, ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, κατακεραυνώνει τον Γάλλο διεθνή, κατηγορώντας γενικότερα τους ποδοσφαιριστές που εναντιώνονται στους προπονητές του.

«Η Μάντσεστερ είναι ντροπιασμένη αυτό τον καιρό και οι παίκτες ντροπιάζουν επειδή δεν παίζουν για τον Μουρίνιο. Σήμερα βλέπουμε μέχρι και φωτογραφίες από τις προπονήσεις με καυγάδες και αρνητικούς τίτλους. Το φταίξιμο δεν είναι μόνο του Μουρίνιο - έχουν και άλλοι μερίδιο ευθύνης. Αυτό δεν συνέβαινε όταν έπαιζα εγώ. Το κλαμπ είχε εξουσία, όπως και ο προπονητής. Τώρα η δύναμη είναι στην πλευρά των παικτών», είπε ο Σίρερ στη «Sun».

Ο πρώην παίκτης της Νιούκαστλ θεωρεί υπερεκτιμημένο τον Πογκμπά και αναφέρεται με πολύ υποτιμητικά λόγια σε εκείνον.

«Είναι η πιο ακριβή στην ιστορία της Γιουνάιτεντ. Τώρα σταμάτα και σκέψου τους μεγάλους παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα αυτής της ομάδας. Ακόμη και σαν Παγκόσμιος Πρωταθλητής, δεν κάνει ούτε για να καθαρίσει τα παπούτσια των παικτών που έχουν γράψει ιστορία στο “Όλντ Τράφορντ”.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x