Champions League

Ο «πονοκέφαλος» του Μουρίνιο ενόψει Λειψίας

Λύση στην επιθετική γραμμή καλείται να βρει ο Ζοσέ Μουρίνιο στο παιχνίδι της Τότεναμ κόντρα στη Λειψία για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς δεν υπολογίζει στους τραυματίες Κέιν και Σον.

Σαν να μην έφτανε για τον Ζοσέ Μουρίνιο η τρίμηνη απουσία του Χάρι Κέιν λόγω του σοβαρού τραυματισμού που αποκόμισε στα τέλη Γενάρη, ο Χιουνγκ-Μιν Σον θα συμπληρώσει το απουσιολόγιο του “Special One” ενόψει του ευρωπαϊκού ραντεβού με τη Λειψία.

Ο Νοτιοκορεάτης υποβλήθηκε σε επέμβαση στο χέρι, στο οποίο τραυματίστηκε στο ματς με την Άστον Βίλα για το πρωτάθλημα και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μερικές εβδομάδες, χωρίς να έχει οριστεί ακόμη το ακριβές διάστημα της απουσίας του. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα δώσει το «παρών» στον αποψινό αγώνα, υποχρεώνοντας τον Πορτογάλο τεχνικό της Τότεναμ να σχεδιάσει τα πλάνα του χωρίς ακόμη έναν… αστέρα του.

Ο τεχνικός των «Σπιρουνιών» εναποθέτει πλέον τις ελπίδες του στον Λούκας Μόουρα και σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις ο πιθανότερος σχηματισμός θα είναι το 5-3-2 με τον Μπέργκβαϊν να συνοδεύει τον… ήρωα του Άμστερνταμ στην κορυφή της επίθεσης.

Επιμέλεια: Διονύσης Αργυρός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x