Champions League

Ο «πονοκέφαλος» του Χάσι εν όψει του πρώτου ευρωπαϊκού ραντεβού

Δύσκολα θα παρουσιαστεί κομπλέ ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και ο Μπεσνίκ Χάσι προβληματίζεται περισσότερο για μια θέση.

Ο Ολυμπιακός θα μάθει σήμερα (18/07) τον αντίπαλό του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, καθώς η Μπουντούσνοστ υποδέχεται στις 21:45 την Παρτιζάν με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 του πρώτου αγώνα.

Οι «ερυθρόλευκοι», που την Τετάρτη (19/07, 21:00) θα υποδεχθούν τον Αστέρα Τρίπολης σε φιλική αναμέτρηση που θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε εν όψει του πρώτου φετινού ευρωπαϊκού τους ραντεβού, έχουν κάνει focus στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, αφήνοντας στην άκρη τα μεταγραφικά. Ο Μπεσνίκ Χάσι δεν έχει πάρει ακόμη τις οριστικές του αποφάσεις σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα και δεν θα μπορούσε να κάνει και αλλιώς. Ο Αλμπέρτο Μποτία και Παναγιώτης Ταχτσίδης θα προλάβουν μόνο με… θαύμα το πρώτο ματς που πρόκειται να διεξαχθεί την Τρίτη όπως όλα δείχνουν, καθώς είναι τραυματίες.

Ωστόσο, δεν πρόκειται για τα μοναδικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο 46χρονος τεχνικός. Ο Παναγιώτης Ρέτσος είναι επίσης τραυματίας και με τα τωρινά δεδομένα είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες να αγωνιστεί. Αν τεθεί νοκ-άουτ και ο νεαρός αμυντικός, τότε θα περιοριστούν αρκετά οι επιλογές του Αλβανού προπονητή για το κέντρο της άμυνας. Σε αυτήν την περίπτωση, αναμένεται να κάνει ντεμπούτο σε επίσημο ματς ο Γιάγκος Βούκοβιτς, ο οποίος θα πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στους Αρκάδες την Τετάρτη. Παρτενέρ του θα είναι ο Παπέ-Αμπού Σισέ που τα πήγε αρκετά καλά στην προετοιμασία, αλλά παρουσιάζεται διστακτικός ο Χάσι λόγω της απειρίας του που τον έχει οδηγήσει αρκετά «φθηνά» λάθη ή κάποιος παίκτης που δεν είναι κλασικός στόπερ.

Σε αυτήν τη περίπτωση θα γίνει κάποια… αλχημεία. θα μεταφερθεί ο Αλέις Ρομαό στο κέντρο της άμυνας από τα χαφ και θα καλύψει κάποιο άλλο το κενό που θα δημιουργηθεί στο κέντρο. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας και λογικά ο Λεονάρντο Κούτρης στο αριστερό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x