Stoiximan Super League

Ο Πουλίδο φεύγει, Νιλμάρ-Καρντόσο έρχονται

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αρούκα θα αποτελέσει την τελευταία του Άλαν Πουλίδο με την ερυθρόλευκη φανέλα. Πιάνουν… λιμάνι Όσκαρ Καρντόσο και Νιλμάρ.

Προσθαφαιρέσεις οσονούπω στην επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τη δεδομένη στιγμή στο μυαλό τους τη σημερινή (21:45) ρεβάνς με την Αρούκα για τα play off του Europa League και μετά από αυτό (εφόσον έχει έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα) θα φορτσάρουν στο μεταγραφικό κομμάτι.

Άλλωστε, δεν απομένουν λίγες ημέρες μέχρι να εκπνεύσει η deadline. Ξεκινώντας από τις αποχωρήσεις, ο Άλαν Πουλίδο αναμένεται να φορέσει σήμερα για τελευταία φορά τη φανέλα των Πειραιωτών. Είναι στην αποστολή και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή κόντρα στους Πορτογάλους. Όπως αναφέρεται στον «Γαύρο», υπάρχει πρόταση 6,5 εκατομμυρίων ευρώ από το Μεξικό και ουσιαστικά την έχει αποδεχθεί ο Ολυμπιακός και μένουν τα τυπικά ώστε να ολοκληρωθεί το deal. Την Τετάρτη, μάλιστα, έγιναν πολύωρες συζητήσεις ανάμεσα στην ελληνική ομάδα και τον μάνατζερ του παίκτη. Το όνομα της ομάδας δεν έχει γίνει γνωστό και χθες υπήρξε διάψευση από την πλευρά της Τσίβας.

Παράλληλα, είναι αρκετά κοντά στο… λιμάνι δύο επιθετικοί. Φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να μείνει ελεύθερος ο Νιλμάρ από την Αλ Νασρ και εφόσον γίνει αυτό, θα επικυρωθεί η συμφωνία του με τον Ολυμπιακό. Επιπλέον, οι πρωταθλητές Ελλάδος είναι έτοιμοι να αποκτήσουν και τον Όσκαρ Καρντόσο. Ο Παραγουανός φορ θέλει αν φύγει από την Τουρκία και την Τρανζοσπόρ, αλλά επιθυμεί να παραμείνει στην Ευρώπη και γι’ αυτό απέρριψε πρόσφατα πρόταση από το Μεξικό. Την περυσινή σεζόν είχε 8 γκολ στο πρωτάθλημα Τουρκίας και την προπέρσινη σεζόν 17.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x