Γαλλία

«Ο πρόεδρος ανάγκασε τον Βεράτι να γυρίσει ένα βίντεο όπου θα ζητάει συγγνώμη»

Ο δημοσιογράφος, Αντουάν Μομόν, δήλωσε στο «Ράδιο Μπαρτσελόνα» πως ο Νασέρ αλ-Κελαΐφι ανάγκασε τον Μάρκο Βεράτι να ζητήσει συγγνώμη και μάλιστα, τα λεγόμενα του να γυριστούν σε βίντεο.

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ αλ-Κελαΐφι, ανάγκασε τον Βεράτι να ζητήσει συγγνώμη από συμπαίκτες, ομάδα και φίλους μετά τις δηλώσεις του μάνατζερ του, ο οποίος είχε δηλώσει δημόσια πως «Ο πελάτης μου είναι σαν φυλακισμένος από τον εμίρη της Παρί», σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Αντουάν Μομόν. Επιπλέον, όπως ανέφερε ο εν λόγω ρεπόρτερ, απαίτησε αυτές οι δηλώσεις του Βεράτι να γυριστούν σε βίντεο και να δημοσιευθούν.

Στο εν λόγω βίντεο, ο Βεράτι «επιβεβαίωσε» το γεγονός ότι «Πέρασα δύσκολες μέρες, είδα κάποιες δηλώσεις του ατζέντη μου και θέλω να πω σε όλους ότι αυτές οι δηλώσεις δεν αντικατοπτρίζουν ούτε τις σκέψεις μου, ούτε τα λόγια μου. Εγώ γνωρίζω ποιος δουλεύει για εμένα και για αυτόν τον λόγο εγώ βρίσκομαι εδώ για να ζητήσω συγγνώμη στον σύλλογο, σε όλους που δουλεύουν εδώ».

Ο ίδιος δημοσιογράφος επιβεβαίωσε και τις πληροφορίες που είχαν δημοσιεύσει η ισπανική εφημερίδα Mundo Deportivo και η γαλλική L'Equipe και πρόσθεσε το εξής: «Η Μπαρτσελόνα πάντοτε ήθελε να υπογράψει με τον Βεράτι, όπως και ο Βεράτι ήθελε και θέλει ακόμα να υπογράψει με την Μπάρτσα. Ο Βεράτι ζητάει συγγνώμη στο βίντεο, αλλά εμείς πρέπει να δούμε την συμπεριφορά του και την συμπεριφορά του ατζέντη του, αλλά δεν πιστεύω ότι θα υπογράψει στην Μπάρτσα αυτό το καλοκαίρι».

Ελεάννα Μπασίρογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x