Ισπανία

Ο προπονητής της Σάλτσμπουργκ στους υποψηφίους για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα!

Ένα νέο όνομα προέκυψε τις τελευταίες ώρες για την θέση του προπονητή της Μπαρτσελόνα και δεν είναι άλλο από αυτό του… Όσκαρ Γκαρσία της Σάλτσμπουργκ!

Όσο οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα δεν καταλήγουν στον αντικαταστάτη του Λουίς Ενρίκε, τόσο πληθαίνουν οι υποψήφιοι… μνηστήρες για την θέση του προπονητή της ομάδας.

Μετά τα γνωστά σενάρια που εμπλέκουν με τους «μπλαουγκράνα» τους Χόρχε Σαμπάολι, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, Ρόναλντ Κούμαν και Ερνέστο Βαλβέρδε, ένα νέο όνομα ήρθε να προστεθεί στην λίστα.

Πρόκειται για τον Όσκαρ Γκαρσία, ο οποίος είναι προπονητής της αυστριακής Σάλτσμπουργκ από το 2015, με το όνομά του σίγουρα να μην λέει και… πολλά.

Γέννημα θρέμμα της Καταλονίας, ο Ισπανός κόουτς πέρασε έξι χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας στην ομάδα της Βαρκελώνης την περίοδο 1993 - 1999, «γράφοντας» 69 συμμετοχές , ενώ αγωνίστηκε και στις Βαλένθια, Εσπανιόλ και Γέιδα.

Σαν προπονητής, έχει δουλέψει την διετία 2010 – 2012 στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, ενώ αργότερα πέρασε απ’ τις Μακάμπι Τελ Αβίβ (δις), Μπράιτον και Γουότφορντ, πριν καταλήξει στην Σάλτσμπουργκ την οποία προπονεί έως σήμερα.

Σαφέστατα πρόκειται για μια περίπτωση – έκπληξη, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως ο Γκαρσία έχει το «Καταλανικό DNA» το οποίο θα ήθελαν να διατηρήσουν στον πάγκο τους οι «μπλαουγκράνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x