Ελλάδα

Ο ΠΣΑΤ για τον τραυματισμό δημοσιογράφου στο Καυτανζόγλειο

Το νέο περιστατικό βίας κατά δημοσιογράφου στο χθεσινό ματς στο «Καυτανζόγλειο» καταδικάζει με ανακοίνωσή του ο ΠΣΑΤ, εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή του στον άτυχο ρεπόρτερ.

Την αμέριστη συμπαράστασή του στον δημοσιογράφο, Θανάση Μυριούνη, που έπεσε θύμα της οπαδικής βίας στο χθεσινό ματς του «Καυτανζογλείου» εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο ΠΣΑΤ, καταδικάζοντας παράλληλα τα όσα τραγικά συνέβησαν στο γήπεδο της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου με αφορμή τον τραυματισμό του συναδέλφου Θανάση Μυριούνη κατά τον χτεσινό (5.12.16) αγώνα της Super League μεταξύ ΗΡΑΚΛΗ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης, δηλώνει τη συμπαράσταση του στον ίδιο, καταδικάζει το γεγονός και ζητεί παράλληλα τη λήψη όλων εκείνων των μέτρων για την αποτροπή πράξεων βίας στους αθλητικούς χώρους.

Τα νέα «διαπιστευτήρια» οπαδικής βίας, εναντίον μάλιστα εκπροσώπων του Τύπου που εκτελούν τα καθήκοντα τους σε τέτοιες δύσκολες και βάρβαρες συνθήκες, πέρα από την καταγγελία τους, απαιτείται να αντιμετωπιστούν με την δέουσα σοβαρότητα από όλους εκείνους που οφείλουν να προασπίζουν την ασφάλεια του πολίτη και μάλιστα στο χώρο του Αθλητισμού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x