Stoiximan Super League

Ο Ράφικ την αλλάζει

Ικανοποίηση στην ΑΕΚ για τη νίκη με 2-0 επί του Παναιτωλικού και τα σημάδια προόδου,αλλά κυρίως για την επιστροφή του κανονικού Τζεμπούρ.Στροφή πλέον στο Κύπελλο και rotation.Συνάντηση για το γήπεδο.

Η δεύτερη σερί νίκη έφερε χαμόγελα στην ΑΕΚ. Μπορεί η εμφάνιση να μην ήταν… καταπληκτική, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» κρατούν τα σημάδια προόδου που παρουσίασαν και την καλύτερη εφαρμογή του 4-3-3. Πολλές ευκαιρίες μπορεί να μη δημιούργησαν, αλλά είχαν τον έλεγχο σε όλο το ματς και δεν απειλήθηκαν καθόλου από τον Παναιτωλικό φτάνοντας «σβηστά» στο 2-0.

Ίσως ο κυριότερος λόγος να χαμογελά ο Γκουστάβο Πογέτ είναι η παρουσία του Ράφικ Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός φορ πέρασε στο γήπεδο στο 69’ αντί του Χρήστου Αραβίδη κι έδειξε πόσο έλειψε από την «Ένωση». Στο μικρό διάστημα που αγωνίστηκε, είχε μια ασίστ (στον Πλατέλλα), μία… παρ’ ολίγον ασίστ (στον Μάνταλο), κέρδισε ένα πέναλτι και λίγο έλειψε να σκοράρει με κεφαλιά. Ο «τρομοκράτης» δείχνει με την ποιότητά του ικανός να αλλάξει επιθετικά την εικόνα της ΑΕΚ, που μέχρι τώρα πονούσε στη θέση του σέντερ φορ.

Από σήμερα η προσοχή στρέφεται στον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Πανελευσινιακό στο ΟΑΚΑ (17:15) για τη δεύτερη αγωνιστική. Με νίκη η «Ένωση» ουσιαστικά σφραγίζει την πρόκριση και θα παίξει την πρωτιά κόντρα στη Λάρισα σε δύο εβδομάδες. Ο προπονητής της «Ένωσης» αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές δίνοντας ευκαιρίες σε παίκτες που έχουν λίγες ή… καθόλου συμμετοχές. Πιθανώς να επανεμφανιστεί μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο ο Μιχάλης Μπακάκης.

Εξάλλου, σήμερα θα γίνει κρίσιμη συνάντηση για το θέμα του γηπέδου στο ΥΠΕΚΑ. Σε αυτή θα τεθούν επί τάπητος οι εισηγήσεις που έχουν γίνει για την μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου της κατασκευής του γηπέδου. Όλοι οι φορείς του Δημοσίου έχουν πάρει θέση υπέρ της «Αγια-Σοφιάς», ενώ κατά είναι μόνο ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα προσπαθήσουν να καταρρίψουν τα επιχειρήματα της πλευράς του Άρη Βασιλόπουλου και να πείσουν τον υπουργό, Πάνο Σκουρλέτη, να υπογράψει το φάκελο για να ανοίξει ο δρόμος για την άδεια οικοδομικών εργασιών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x