Γενικά

Ο Ραϊόλα τα λέει όλα: «Η μεταγραφή του Πογκμπά ήθελε μεγάλα...»

Ο διάσημος μάνατζερ μιλάει για την πιο πολυσυζητημένη υπογραφή του καλοκαιριού, για την επιστροφή του Μπαλοτέλι στην Πρέμιερ Λιγκ και για την επανένωση Ζλάταν-Μουρίνιο.

Ο αντζέντης με τα διασημότερα ονόματα στο πορτφόλιό του, το καλοκαίρι που μας πέρασε έγινε κατά 35 εκατ. ευρώ πλουσιότερος από μόλις τρεις μεταγραφές: αυτές των Μχιταριάν, Ιμπραΐμοβιτς και φυσικά Πογκμπά, όλες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Το θέμα δεν είναι απλώς να ξοδεύεις χρήματα, αλλά να επωμίζεσαι την ευθύνη των χρημάτων που ξοδεύεις λέγοντας: “Αυτός είναι ο άνθρωπός μου”. Η Άρσεναλ ειχε τα λεφτά, αλλά είχε και τα αρχ...;», αναρωτήθηκε ο Μίνο Ραϊόλα «φωτογραφίζοντας» τον Αρσέν Βενγκέρ για τον οποίο –όπως τόνισε παρ’ όλα αυτά- θρέφει σεβασμό. Ο Ραϊόλα συνέχισε λέγοντας στην Daily Mail πως ο Ζινεντίν Ζιντάν ήθελε τον Πογκμπά στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο σύλλογος δεν ήταν το ίδιο «ζεστός».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η ομάδα που έδειξε ότι ήθελε περισσότερο τον Πογκμπά, καθώς όπως τόνισε ο Ολλανδός μάνατζερ, βρισκόταν επί δύο χρόνια σε συζητήσεις μαζί της. Επίσης, παραδέχθηκε πως ο Γάλλος επιθετικός μπορεί να μην περνάει την καλύτερη φάση της καριέρας του, ωστόσο υποσχέθηκε πως: «Θα πάρει τον χρόνο του και θα αφοσιωθεί για τα επόμενα 10 χρόνια. Είναι ο χαμένος γιος της Γιουνάιτεντ»!

Το ίδιο και ακόμα πιο «ταιριαστή» θεωρεί την μετακίνηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στους «κόκκινους διαβόλους»: «Είναι η προσωποποίηση του ατρόμητου ενώ συνδυάζει άψογα τη νοοτροπία του νικητή με την ποιότητα. Μπορεί να είναι 34 αλλά είναι ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ. Η επανένωσή του με τον Μουρίνιο σου δίνει την αίσθηση ότι: “Είμαστε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τώρα για προσπαθήστε να μας γαμ…”».

Ο Ραϊόλα μίλησε ακόμα και για το λάθος που έκανε με τον Μάριο Μπαλοτέλι: «Μετάνιωσα που τον άφησα να φύγει από την Μάντσεστερ Σίτι. Μου έλεγε πως δεν περνούσε καλά, όμως έπρεπε να είμαι πιο σκληρός μαζί του. Το ελάττωμα του Μάριο είναι ότι ψάχνει την αγάπη, είναι εγωκεντρικός. Το ποδόσφαιρο πρέπει να γίνει η προτεραιότητά του, όχι η αρραβωνιαστικιά ούτε καν η γυναίκα του. Για να γίνεις κορυφαίος, πρέπει να θυσιάσεις 11-12 χρόνια και μετά κάνεις τη ζωή που θες», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x