Champions League

Ο Ράμος απαντά στον Πικέ: «Καλύτερα να βάλει να ξαναδεί το παιχνίδι με την Παρί»

Τη δική του απάντηση στο ειρωνικό tweet του Πικέ μετά το οφσάιντ γκολ του Ρονάλντο, έδωσε ο Σέρχιο Ράμος.

Δεν παρέλειψε να απαντήσει στο ειρωνικό tweet του Πικέ που άφηνε υπονοούμενα για το οφσάιντ γκολ του Ρονάλντο, ο Σέρχιο Ράμος. Ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ ήταν καυστικός στη μικτή ζώνη, μετά τη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου και την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

«Να βάλει να ξαναδεί το παιχνίδι με την Παρί να δούμε αν θα σκέφτεται το ίδιο… Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στον επαναληπτικό με τη Γιουβέντους να δούμε αν θα επιστραφούν τα αποσιωπητικά. Εμείς περάσαμε τις δικές μας εξετάσεις, τώρα είναι η σειρά τους».

Επιπλέον ο αρχηγός της «Βασίλισσας» απάντησε και στον Βιντάλ που μίλησε για «κλοπή».

«Δεν ξέρω από πού προκύπτει αυτό. Μου είπαν ότι το 2-2 του Κριστιάνο μάλλον είναι οφσάιντ, το 1-2 θα μπορούσε να έχει κάτι με τον Μίλερ… Μερικές φορές σου δίνουν και άλλες σου παίρνουν. Πρέπει να ζήσεις με αυτό».


Ακόμη σχολίασε το γεγονός ότι έφτασε τα 100 παιχνίδια στο Champions League.

«Είναι ένα σπουδαίο νούμερο να φτάνεις σε αυτά τα παιχνίδια, όλα βασικός. Μακάρι να συνεχίσω πολλά χρόνια και να απολαμβάνω αυτό το επάγγελμα».

Όσον αφορά το δρόμο προς το Κάρντιφ είπε πως «δεν μπορούμε να μιλάμε για τελικό, γιατί είμαστε στα ημιτελικά, αλλά φυσικά θέλουμε να είμαστε πάλι πρωταθλητές. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποκλείσαμε τη Μπάγερν, που ήταν ένας από τους πιο δυνατούς αντιπάλους».

Επιμέλεια: Βαλεντίνα Νικολακοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x