Ισπανία

Ο Ράμος για το clasico (video)

Με αφορμή τα γενέθλια του, ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος, μίλησε στην εφημερίδα «As» για το Σαββατιάτικο classico.

Για το Σαββατιάτικο classico μίλησε στην εφημερίδα «As», ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος, τονίζοντας πως είναι ευκαιρία για τους «μερένχες» να πάρουν ρεβάνς για την ντροπιαστική ήττα του πρώτου γύρου στο Μπερναμπέου (0-4).

«Η ομάδα δείχνει σε καλή κατάσταση. Τα πάντα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο, αλλά εμείς αυτή την στιγμή είμαστε σε εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος και του Τσάμπιονς Λιγκ» τόνισε ο Ισπανός αμυντικός για την υπάρχουσα κατάσταση στην ομάδα.

Όσο αφορά το Σαββατιάτικο classico , ο Ράμος ανέφερε: «Μας ακολουθεί το άσχημο αποτέλεσμα που είχαμε στο classico στην αρχή της χρονιάς και έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το Σάββατο, παίζοντας με μία εξαιρετική ομάδα όπως είναι η Μπαρτσελόνα και ειδικά εκτός έδρας. Η ομάδα είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Έχουμε αρκετά θετική ψυχολογία και ανυπομονούμε να μειώσουμε την διαφορά από την πρώτη θέση».

Απολαύστε τον αρχηγό της «βασίλισσας» εν δράσει:



Επιμέλεια: Σπύρος Νικολαΐδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x