Αγγλία

Ο Ρανιέρι μίλησε με Τότι

Το μέλλον του Φραντσέσκο Τότι στη Ρόμα είναι αβέβαιο και η Λέστερ έχει προσεγγίσει τον παίκτη για να του προτείνει συμβόλαιο συνεργασίας.

Η διοίκηση της Ρόμα φαίνεται να έχει πάρει την απόφαση να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Φραντσέσκο Τότι.

Ο «καπιτάνο» δεν είναι ευχαριστημένος από τον χρόνο συμμετοχής που έχει φέτος και πριν λίγες μέρες υπήρξε «επεισόδιο» ανάμεσα στον παίκτη και τον Λουτσιάνο Σπαλέτι. Ο 57χρονος τεχνικός θεωρεί ότι ο αρχηγός των Ρωμαίων δεν βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση πλέον και δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα σε όλους τους αγώνες.

Επίσης, θέση για το ζήτημα πήρε δημόσια και ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Τζέιμς Παλότα, τονίζοντας ότι συμφωνεί με τον προπονητή της ομάδας και δύσκολα θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του 39χρονου για ακόμη ένα χρόνο.

Από αυτήν την κόντρα που έχει αρχίσει να δημιουργείται ανάμεσα στον έμπειρο Ιταλό ποδοσφαιριστή και την διοίκηση θέλει να επωφεληθεί η Λέστερ.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzeta dello sport» έχει επικοινωνήσει με τον συμπατριώτη του, ο οποίος τον θέλει στις «αλεπούδες» τη νέα σεζόν και στην νέα πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επιμέλεια: Χρήστος Γκίνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x