Αγγλία

«Ο Ρανόκια είναι ακόμα παίκτης της Ίντερ»

Την αποκάλυψη πως ακόμα δεν έχει γίνει επαφή με την Ίντερ για την απόκτηση του Αντρέα Ρανόκια έκανε ο προπονητής της Χάλ, Μάρκο Σίλβα, ενώ δήλωσε πως ό,τι είναι να γίνει θα γίνει στο τέλος της σεζόν.

Ο Ρανόκια έχει γίνει παίκτης κλειδί για την Χάλ, στην προσπάθεια της να παραμείνει στην Πρέμιερ Λίγκ, και ο Μάρκο Σίλβα παραδέχθηκε πως οι επαφές για κανονική μεταγραφή του Ιταλού αμυντικού στην αγγλική ομάδα δεν έχουν αρχίσει.

«Ο Ρανόκια; Είναι παίκτης της Ίντερ, τώρα πρέπει να κάνει το καλύτερο για την ομάδα του, και τότε θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στο τέλος της σεζόν» δήλωσε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού στο “Tuttomercato”. «Δεν έχω καμία αμφιβολία γι αυτόν. Όταν είσαι καλός παίκτης, μπορείς να παίξεις οπουδήποτε, σε οποιαδήποτε χώρα. Ο Αντρέα είναι έμπειρος, δεν τα πήγαινε καλά στην Ίντερ αλλά ήρθε εδώ να παίξει περισσότερο και να αποκτήσει εμπιστοσύνη».

Ο Ρανόκια σκόραρε το νικητήριο τέρμα στην επικράτηση της Χαλ με 2-1 κόντρα στη Γουέστ Χαμ και εκδήλωσε τη χαρά του για το πρώτο του γκολ στην ομάδα. «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και το πρώτο μου γκολ στην Πρέμιερ Λίγκ. Ήταν σπουδαία μέρα» δήλωσε στην επίσημη σελίδα της Χάλ. «Πρώτα απ’ όλα ήταν πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και πήραμε τους τρεις βαθμούς που θέλαμε. Το να βάλεις γκολ είναι δώρο, αλλά προφανώς είμαι χαρούμενος που σκόραρα και μοιράστηκα τη στιγμή με τους συμπαίκτες και τους οπαδούς μας. Απολαύσαμε τη νίκη με τη Γουέστ Χαμ αλλά τώρα αυτό ανήκει στο παρελθόν και εστιάζουμε στον αγώνα με τη Μίλντερμπρο την Τετάρτη. Είναι ένα επίσης σημαντικό παιχνίδι για εμάς, θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία και είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε μια ακόμα νίκη».

Επιμέλεια: Λευτέρης Στούμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x