Αγγλία

Ο Ρέντναπ ανέλαβε την Μπέρμιγχαμ… δωρεάν!

«Κιμπάρης» αποδείχτηκε ο Χάρι Ρέντναπ όταν του πρότειναν να αναλάβει την τεχνική ηγεσίας της Μπέρμιγχαμ, καθώς ο Άγγλος δέχθηκε να κοουτσάρει την ομάδα αμισθί!

Η Μπέρμιγχαμ… βολοδέρνει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας της Championship, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει απ’ την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Τζιανφράνκο Τζόλα.

Αντικαταστάτης του; Ο έμπειρος πρώην προπονητής των Γουέστ Χαμ, Πόρτσμουθ, Σαουθάμπτον, Τότεναμ και ΚΠΡ, Χάρι Ρέντναπ, ο οποίος δέχθηκε να καθοδηγήσει τους «μπλε» στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος με μια μικρή ιδιαιτερότητα: κατόπιν δικής του απόφασης, θα εργαστεί χωρίς να λάβει χρήματα!

Ο 70χρονος κόουτς θα επιχειρήσει να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία, καθώς βρίσκεται στην 20η θέση της Championship, τρεις βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, την ώρα που η τελευταία νίκη χρονολογείται στις 24 Φεβρουαρίου και το 2-1 επί της Γουλβς!

Ο ίδιος ο προπονητής δήλωσε πως «δεν υπέγραψα τίποτα για να είμαι ειλικρινής. Δέχθηκε μια κλήση στο τηλέφωνο, συναντήθηκα με τους ανθρώπους της ομάδας και τους είπα πως δεν έχω πρόβλημα να την αναλάβω. Τους είπα πως δεν ήθελα τίποτα ως αντάλλαγμα, δεν με νοιάζουν τα λεφτά. Εάν πέσει η ομάδα, θα φύγω. Εάν μείνει, θα δούμε τι θα κάνουμε. Η γυναίκα μου μου είπε πως είμαι τρελός»!

Πάντως η αλήθεια είναι πως η αποστολή του έμπειρου προπονητή δεν προβλέπεται ιδιαίτερα εύκολη, καθώς οι τρεις εναπομείναντες αγώνες είναι ενάντια στις Άστον Βίλα (εκτός), Χάντερσφιλντ (εντός) και Μπρίστολ Σίτι (εκτός), με την Μπέρμιγχαμ να έχει και την χειρότερη διαφορά τερμάτων απ’ την 21η Νότιγχαμ και την 22η Μπλάκμπερν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x