Γενικά

«Ο Ροναλντίνιο έκανε προπόνηση μια φορά την εβδομάδα», λέει πρώην συμπαίκτης του

Ο Ζερόμ Λερουά, που έπαιξε μαζί με τον Ροναλντίνιο στην Παρί, αποκάλυψε τις συνήθειες του Βραζιλιάνου, τον καιρό που εκείνος βρισκόταν στην γαλλική πρωτεύουσα.

Ο Ροναλντίνιο είναι πλέον μια «σκιά» του παλιού εαυτού του, όντας σε πτωτική πορεία για χρόνια, με αποτέλεσμα να είναι εδώ και μήνες χωρίς ομάδα. Για τον «Ρόνι», ο οποίος ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο στα μέσα της δεκαετίας του 2000, η αγωνιστική του «κάθοδος» έχει αποδοθεί στην μεγάλη του αγάπη για τα πάρτι και την καλή ζωή και την... όχι και τόσο μεγάλη του αγάπη προς την προπόνηση.

Αυτή η κατάσταση όμως δεν ξεκίνησε πρόσφατα, αλλά τον ακολουθούσε από τότε που ήρθε στην Ευρώπη (τουλάχιστον), όπως αποκάλυψε ο Ζερόμ Λερουά, ο οποίος αγωνίστηκε με τον Βραζιλιάνο στην Παρί Σεν Ζερμέν τη σεζόν 2002-03.

«Ο Ροναλντίνιο δεν προπονιόταν καθόλου μέσα στην εβδομάδα και απλώς εμφανιζόταν τις Παρασκευές για το παιχνίδι του Σαββάτου. Νομίζω ότι προσπαθούσε να ακολουθήσει τα βήματα του Ρομάριο, ο οποίος επίσης έβγαινε κάθε βράδυ, αλλά δεν είχε την ίδια επιτυχία», είπε ο Λερουά, ρίχνοντας και... την σπόντα του για τον παλιό συμπαίκτη του.

Ο Λερουά αποκάλυψε και άλλες μικρές λεπτομέρειες για το lifestyle του -τότε- σουπερστάρ:
«Κάθε πρωί ερχόταν με γυαλιά ηλίου. Άλλαζε και πήγαινε κατευθείαν στο τραπέζι του μασάζ για να κοιμηθεί».

Και που τα αποδίδει όλα αυτά ο Γάλλος;
«Παίκτες με μεγάλο ταλέντο όπως αυτός είναι λιγάκι τρελοί», σύμφωνα με τον Λερουά.

Επιμέλεια: Αποστόλης Πούλιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x