Αγγλία

«Ο Ρούνεϊ δεν ήξερε τον Μαρσιάλ»

Η Μαν. Γιουνάιτεντ ξόδεψε πάνω από 50 εκατ. ευρώ για έναν παίκτη που δεν γνώριζε πως… υπάρχει ο αρχηγός της, Γουέιν Ρούνεϊ.

Μετά το περίφημο «Who is Giourkas» του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μετά τη σπουδαία εμφάνιση και το γκολ του Γιούρκα Σεϊταρίδη με τον Παναθηναϊκό απέναντι στη Μαν. Γιουνάιτεντ, ένας ακόμη «κόκκινος διάβολος» πιάστηκε… αδιάβαστος.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν γνώριζε καν την ύπαρξη του Αντονί Μαρσιάλ, ο οποίος αποκτήθηκε με περισσότερα από 50 εκατ. ευρώ από τη Μονακό και θα είναι συμπαίκτης του στην επίθεση.

Τον αρχηγό της Μαν. Γιουνάιτεντ «κάρφωσε» ο Μόργκαν Σνάιντερλιν. «Για να είμαι ειλικρινής, την Κυριακή στο αεροπλάνο ο Γουέιν Ρούνεϊ ήρθε να μου μιλήσει και με ρώτησε ποιος ήταν ο Μαρσιάλ, βλέποντας πως ο αγγλικός Τύπος είχε αρχίσει να γράφει το όνομά του. Του είπα πως είναι σπουδαίος παίκτης με μεγάλες δυνατότητες, ο οποίος έκανε μερικά καλά ματς με τη Μονακό την περασμένη σεζόν. Του είπα πως είναι παίκτης με τεχνική και δύναμη. Μοιάζει λίγο με τον Τιερί Ανρί, αν και είναι ο Τύπος που κάνει αυτή τη σύγκριση», δήλωσε ο Γάλλος μέσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x