Αγγλία

Ο Σαίξπηρ «απειλεί» Ανσελότι-Γκουαρντιόλα

Ο προπονητής της Λέστερ έχει νικήσει τα πέντε πρώτα του ματς στην Premier League, πλησιάζοντας… απειλητικά τους Κάρλο Ανσελότι και Πεπ Γκουαρντιόλα που έχουν το σχετικό ρεκόρ με έξι νίκες.

Μπορεί ο τρόπος με τον οποίο αποχώρησε ο Κλαούντιο Ρανιέρι από την Λέστερ να ήταν άκομψος, όμως τα αποτελέσματα της ομάδας δικαιώνουν την διοίκηση για την εν λόγω απόφασή της.

Υπό τις οδηγίες του Κρεγκ Σαίξπηρ, οι «αλεπούδες» έχουν έξι νίκες σε ισάριθμα ματς, με τις πέντε να είναι για το πρωτάθλημα της Premier League, γεγονός που φέρνει τον 53χρονο τεχνικό κοντά σε ένα σημαντικό επίτευγμα.

Συγκεκριμένα, ο Σαίξπηρ... απειλεί τους «ρεκόρντμεν» Κάρλο Ανσελότι και Πεπ Γκουαρντιόλα, οι οποίοι έχουν καταφέρει να φτάσουν τις έξι νίκες.

Ο Ιταλός το κατάφερε ως προπονητής της Τσέλσι το 2009, όταν νίκησε από την 1η μέχρι την 6η αγωνιστική τις Χαλ (2-1), Σάντερλαντ (3-1), Φούλαμ (2-0), Μπέρνλι (3-0), Στόουκ (2-1) και Τότεναμ (3-0), με την Γουίγκαν να του… χαλάει το σερί, αφού επικράτησε των «μπλε» με 3-1 στο έβδομο ματς της σεζόν.

Ο Γκουαρντιόλα απ’ την άλλη, πέτυχε κάτι αντίστοιχο την φετινή σεζόν ως προπονητής της Σίτι, πετυχαίνοντας το απόλυτο στις πρώτες έξι αγωνιστικές ενάντια σε Σάντερλαντ (2-1), Στόουκ (4-1), Γουέστ Χαμ (3-1), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-1), Μπόρνμουθ (4-0) και Σουόνσι (3-1), μέχρι που η Τότεναμ του είπε… στοπ στο «White Hart Lane» επικρατώντας των «πολιτών» με 2-0.

Ο Σαίξπηρ με την σειρά του έχει στην λίστα με τα… θύματά του τις Λίβερπουλ (3-1), Χαλ (3-1), Γουέστ Χαμ (3-2), Στόουκ (2-0) και Σάντερλαντ (2-0), και στοχεύει στο «6 στα 6» στην δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Έβερτον την ερχόμενη Κυριακή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x