Αγγλία

Ο Σαλάχ ευχήθηκε καλή χρονιά στον Λόβρεν για να μάθει… την ώρα της προπόνησης!

Να συνδυάσει τις ευχές για το 2019 με μια… χρηστική ερώτηση, αναφορικά με την προπόνηση της Λίβερπουλ, θέλησε ο Μο Σαλάχ και ο Ντέγιαν Λόβρεν τον… κάρφωσε!

Έναν ασυνήθιστο τρόπο επέλεξε ο Μοχάμεντ Σαλάχ προκριμένου να τσεκάρει την ώρα της σημερινής προπόνησης της Λίβερπουλ, με τον Ντέγιαν Λόβρεν να τον αποκαλύπτει μέσω του επίσημου λογαριασμού στο Instagram, εκθέτοντάς τον…

Συγκεκριμένα, ο Αιγύπτιος εξτρέμ έστειλε τις ευχές του για καλή χρονιά στον Κροάτη στόπερ, προκειμένου να μπορέσει να μάθει στη συνέχεια πότε θα έπρεπε να παρουσιαστεί στο προπονητικό κέντρο των «κόκκινων»!

«Καλή χρονιά αδερφέ», έλεγε το αρχικό μήνυμα του Σαλάχ, με τον Λόβρεν να απαντάει με… καρδούλα και τα εξής λόγια: «Σε ευχαριστώ αδερφέ, σου εύχομαι τα καλύτερα τη νέα χρονιά. Μόνο υγεία και αγάπη...», για να μπει στη συνέχεια ο πρώτος στο… ψητό.

«Και σ' εσένα επίσης αδερφέ. Τι ώρα είναι αύριο η προπόνηση; Σου έστειλα για καλή χρονιά επειδή ήθελα να μάθω τί ώρα είναι η προπόνηση αύριο (σ.σ. σήμερα). Είναι ακόμη στις 3:30;», ρώτησε ευθαρσώς ο Σαλάχ, με τον συμπαίκτη του να τον… βγάζει στη σέντρα, σημειώνοντας: «Έχετε κι εσείς έναν τέτοιο φίλο; Εάν ναι κάντε tag...».

Ιδού ο... επίμαχος διάλογος:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Do you have friend like this? If yes tag him. I will tag mine @mosalah @mosalah @mosalah @mosalah ???????? P.S. yes its 3.30 ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dejan Lovren (@dejanlovren06) στις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x