Πορτογαλία

Ο Σεφέροβιτς έσωσε τους πληγωμένους «αετούς»

Χάρη στο γκολ του Σεφέροβιτς στο 91’, η Μπενφίκα νίκησε 1-0 στην έδρα της Τσάβες για τη δεύτερη αγωνιστική της Superliga και με το «2 στα 2» διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Μπενφίκα νίκησε 1-0 στην έδρα της Τσάβες με γκολ του Σεφέροβιτς στο 91’ για τη δεύτερη αγωνιστική της Superliga και έκανε το «2 στα 2», όπως και οι άλλοι δύο «μνηστήρες» του τίτλου της προηγούμενες μέρες, «πιάνοντάς» τους στην κορυφή της βαθμολογίας και ελπίζοντας σε καλύτερες μέρες, όταν επιστρέψει στην επίθεση ο τραυματίας Κώστας Μήτρογλου τέλη του μήνα.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι παρέμειναν χωρίς βαθμό σε δύο αγώνες και θα προσπαθήσουν στα επόμενα ματς να ανέβουν βαθμολογικά και να «ρεφάρουν» τις δύο απώλειες.

Οι «αετοί» πίεσαν, έχασαν ευκαιρίες και «λυτρώθηκαν» με το διεθνή Ελβετό επιθετικό στα χασομέρια της αναμέτρησης.

Δεν αγωνίστηκε ξανά ο Ανδρέας Σάμαρης, που βρίσκεται υπό παραχώρηση.


Η σύνθεση της Μπενφίκα: Μπρούνο Βαρέλα, Αντρέ Αλμέιδα, Λουϊζάο, Ζαρντέλ, Ελισέου, Φέισα, Ζόνας (94’ Φελίπε Αουγκούστο), Σάλβιο (77’ Ραούλ Χιμένεζ), Πίτσι, Τσέρβι (68’ Ράφα Σίλβα), Σεφέροβιτς


Σάρωσε την Γκιμαράες 3-0 η Εστορίλ εντός έδρας και πέτυχε την πρώτη της νίκη, «πιάνοντας» τους φιλοξενούμενους στη βαθμολογία.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x