Ισπανία

Ο Θεμπάγιος θέλει να γίνει ο… δέκατος της Ρεάλ

Το ιδανικό δώρο γενεθλίων για τον Ντάνι Θεμπάγιος θα ήταν να γίνει ο δέκατος παίκτης στην ιστορία της Ρεάλ που κάνει το ντεμπούτο του με τη λευκή στολή σε αγώνα ευρωπαϊκού Super Cup.

Με τον καλύτερο τρόπο θα γιόρταζε τα 21α γενέθλια του ο Ντάνι Θεμπάγιος αν ο Ζινεντίν Ζιντάν τον χρησιμοποιούσε στην αποψινή αναμέτρηση της Ρεάλ εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο του Super Cup Ευρώπης.

Ο Ισπανός χαφ δήλωσε πως θα το χαρεί πολύ αν η νέα του ομάδα κερδίσει το τρόπαιο, ανεξάρτητα από το αν θα αγωνιστεί εκείνος ή όχι.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό του λογαριασμό σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανήρτησε πως: «Δεν θα υπήρχε ωραιότερο δώρο για εμένα από το να στεφθούμε “βασιλιάδες” της Ευρώπης».

Μπορεί να μην το αναφέρει ξεκάθαρα, ενδόμυχα, όμως, θα ήθελε να γίνει ο δέκατος ποδοσφαιριστής στην ιστορία των «μερένχες» που δίνει τον πρώτο του αγώνα με τη φανέλα τους σε αναμέτρηση ευρωπαϊκού Super Cup.

Κάποιοι από αυτούς που βρίσκονται ήδη στην περίφημη λίστα είναι οι Λουίς Φίγκο, Κλοντ Μακελελέ, Ρόμπερτ Γιάρνι, Χάμες Ροντρίγκεζ, Τόνι Κρόος και Μάρκο Ασένσιο.

Επιμέλεια: Ανδρέας Κατσικάρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x