Champions League

Ο Σέρτζι Ρομπέρτο ζει ξανά το γκολ που υπέγραψε το έπος της «Μπάρτσα»

Ακόμη ζαλισμένος από όσα έζησε το βράδυ της Τετάρτης με το επικό 6-1 της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Παρί είναι ο σκόρερ του τελευταίου γκολ, Σέρτζι Ρομπέρτο.

Ο νέος ήρωας της Μπαρτσελόνα λέγεται Σέρτζι Ρομπέρτο. Το γκολ που πέτυχε στο 95ο λεπτό του αγώνα με την Παρί θα μείνει στην ιστορία καθώς ολοκλήρωσε μια ανεπανάληπτη ανατροπή. Ο ίδιος μίλησε για το πώς βίωσε τη μεγάλη στιγμή και όσα ακολούθησαν.

«Όλα συνέβησαν τόσο γρήγορα και δεν μπόρεσα να το κάνω εικόνα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ μέχρι τις πέντε το πρωί. Δεν ήξερα αν ήταν όνειρο. Θυμάμαι τον Ραφίνια να διασχίζει το γήπεδο και να μου λέει... Σέρτζι δεν είναι όνειρο, δεν είναι όνειρο. Έλαβα συνολικά 150 μηνύματα. Αυτά που με ενθουσίασαν περισσότερο ήταν από την οικογένειά μου και τους φίλους μου, γιατί αυτοί είναι εκεί και στις δύσκολες στιγμές. Όπως και από πρώην συμπαίκτες μου, τον Πέδρο, τον Πίντο, τον Μπόγιαν, τον Μουνιαΐν. ‘Μας έκανες να κλάψουμε’, μου έλεγαν πολλοί φίλοι μου», τόνισε.

«Είχαμε ανάγκη τον κόσμο και μας υποστήριξε από το πρώτο μέχρι το 95ο λεπτό. Ήθελα μόνο να ακουμπήσω την μπάλα. Μόλις είδα ότι μπήκε γκολ, τρελάθηκα και ξεκίνησα να τρέχω προς το κόρνερ, χωρίς να ξέρω τι κάνω. Η νύχτα είναι μαγική, από αυτές που είναι όμορφο να είσαι ποδοσφαιριστής. Δεν θα κουραστώ ποτέ να το θυμάμαι», πρόσθεσε.

«Μερικές φορές στη ζωή υπάρχει δικαιοσύνη. Εδώ και πολύ καιρό δουλεύω για να πετύχω κάτι μεγάλο στην ομάδα της ζωής μου. Ο μίστερ μου έκανε πλάκα γιατί δεν σκοράρω. Μου θύμισε το παιχνίδι με τη Θέλτα όπου είχα χάσει μια μεγάλη ευκαιρία και μου είπε ότι ήταν θέμα πίστης, ότι έπρεπε να το πιστέψω», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x