Super League 2

Ο Σκόκο και οι προτεραιότητες

Την ώρα που στην ΑΕΚ φέρονται να περιμένουν την απάντηση του Νάτσο Σκόκο, οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν ξεχωρίσει τις επόμενες θέσεις για τις οποίες θα πρέπει να αποκτηθούν παίκτες.

Νέες επαφές υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα ανάμεσα στην ΑΕΚ και την πλευρά του Νάτσο Σκόκο, στον οποίο η «Ένωση» έχει καταθέσει ήδη την πρότασή της. Όπως γράφει η εφημερίδα «Goal», η διοίκηση έχει καταθέσει μία άκρως δελεαστική προσφορά στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, με στόχο να τον δελεάσει και να αποδεχθεί την πρότασή της.

Ο 30χρονος άσος – που σήμερα έχει τα γενέθλιά του - δεσμεύεται με πενταετές συμβόλαιο με τη Νιούελς Ολντ Μπόις, όμως στον «Δικέφαλο» προτίθενται να κινηθούν για τον διετή δανεισμό του παίκτη, ο οποίος αυτή τη στιγμή δεν περνάει από τις καλύτερες ημέρες του στον σύλλογο.

Εκτός από τον Σκόκο, στην ΑΕΚ ασχολούνται και με άλλες μεταγραφικές υποθέσεις. Μάλιστα, η SportDay αναφέρει πως ήδη έχει καταρτιστεί συγκεκριμένο πλάνο, ώστε να έχουν αποκτηθεί τουλάχιστον μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία εν όψει της νέας σεζόν.

Η «Ένωση» αναμένεται να κινηθεί για έναν τερματοφύλακα (υπάρχουν προχωρημένες επαφές με τον Έρβιν Μούλντερ), έναν αριστερό μπακ (χθες στη Σερβία έγραφαν για τον Βλάντιμιρ Βολκόφ και πάντα «παίζει» η περίπτωση του Ντιντάκ) και έναν δεξιό εξτρέμ (με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να έχει ξεχωρίσει κάποιους ποδοσφαιριστές).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x