Stoiximan Super League

Ο Σπάθας «έβαλε χέρι» στον παίκτη του Πλατανιά που δέχτηκε αντικείμενο! (video)

Οι κανονισμοί είναι ξεκάθαροι, όμως ο Σπάθας αντί να διακόψει το παιχνίδι κατά του Ολυμπιακού έκανε παρατήρηση στον Κουλιμπαλί, ο οποίος δέχτηκε αναπτήρα από την κερκίδα Ολυμπιακού.

Ανάμεσα στα αρκετά λάθη του Ηλία Σπάθα στο ματς των Περιβολίων, ήταν και η φάση στο 89ο λεπτό. Εκεί ο αμυντικός του Πλατανιά, Ουσμανέ Κουλιμπαλί, ενώ βρίσκεται κοντά στην πλάγια γραμμή δέχεται αντικείμενο από την κερκίδα των οπαδών του Ολυμπιακού.

Ο παίκτης, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε, ωστόσο, έπιασε τον αναπτήρα προκειμένου να τον δείξει στον ρέφερι, ο οποίος κανονικά θα έπρεπε να διακόψει το ματς. Αντίθετα, ο Σπάθας έκανε παρατήρηση στον Αφρικανό για να μην κάνει καθυστερήσεις και να συνεχίσει να παίζει κανονικά.

Μάλιστα ο κανονισμός είναι σαφής και λέει ότι το παιχνίδι θα έπρεπε να διακοπεί και μάλιστα σε βάρος του Ολυμπιακού.

«Εάν η ρίψη αφορά σε φωτοβολίδα ευθείας βολής (έστω και μίας) και κάθε άλλου αντικειμένου, που δύναται να προκαλέσει σωματική βλάβη σε όλους όσους νόμιμα ευρίσκονται εντός του αγωνιστικού χώρου, τότε ο διαιτητής διακόπτει οριστικά τον αγώνα, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση» αναφέρει ο κανονισμός στο άρθρο 15, παράγραφος Β, εδάφιο ε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x