Αγγλία

Ο σπιτόγατος Μαρσιάλ

Τα ποτά και τα ξενύχτια δεν συγκινούν τον Άντονι Μαρσιάλ ο οποίος δηλώνει πως μετά τις προπονήσεις προτιμά την σπιτική θαλπωρή από τις κοινωνικές εξόδους.

Ο Φαν Χάαλ μπορεί να κοιμάται ήσυχος καθώς ο νεοαποκτηθείς από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Άντονι Μαρσιάλ φαίνεται να είναι φαν του «σπίτι-δουλειά-δουλειά-σπίτι» και δεν πρόκειται να τον απασχολήσει με νυχτοπερπατήματα.

Αν και μόλις 19 χρόνων, ο Γάλλος επιθετικός είναι ήδη παντρεμένος με την εφηβική του αγάπη Σαμάνθα, πατέρας μιας νεογέννητης κόρης και όπως αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον του στην εφημερίδα The Sun: «Το ποδόσφαιρο είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για τον εκείνον. Μπορεί αυτή την στιγμή να κουβαλάει τον γκλάμουρ τίτλο του πιο ακριβοπληρωμένου νεαρού παίκτη, η ζωή του όμως είναι το ακριβώς αντίθετο. Του αρέσει να μένει σπίτι με την οικογένειά του. Δεν πρόκειται να ξεσηκώσει το Μάντσεστερ με τα ξενύχτια του».

Η σύζυγός του που δεν βλέπει την ώρα να μετακομίσουν στο Μάντσεστερ, ανέβασε φωτογραφία στο Instagram με το μήνυμα: «Μια νέα ζωή ξεκινά στην Αγγλία. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το Μονακό, ευχαριστούμε για την υποστήριξη».

inner

Η Σαμάνθα έχει ήδη λάβει τις απαραίτητες πρώτες οδηγίες από την σύζυγο του παίκτη της Αστον Βίλα Τζορντάν Βερετού, η οποία της τόνισε πως η ομπρέλα θα είναι το μόνιμο αξεσουάρ της αφού οι καιρικές συνθήκες στο νησί είναι πολύ διαφορετικές από της Γαλλίας.

Μαρία Ζαφειρτάτου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x