Αγγλία

Ο Στάριτζ αποθέωσε Μανέ και Βαϊνάλντουμ

Εντυπωσιασμένος για τους νέους του συμπαίκτες είναι ο Ντάνιελ Στάριτζ, αποθεώνοντας μεταξύ άλλων τους Σαντιό Μανέ και Ζορζίνιο Βαϊνάλντουμ. «Μας ανεβάζουν επίπεδο», ανέφερε.

Tα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της Λίβερπουλ, Σαντιό Μανέ και Ζορζίνιο Βαϊνάλντουμ, αποθέωσε μέσω δηλώσεών του ο Ντάνιελ Στάριτζ. Ο Άγγλος φορ ανέφερε πως οι δύο παίκτες θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα, ενώ υποστήριξε πως και οι άλλες μεταγραφές είναι εξαιρετικές.

«Ήρθαν εδώ και έχουν προσθέσει στην ομάδα μας στοιχεία που δεν είχαμε, θα μας ανεβάσουν σίγουρα επίπεδο. Ο Μανέ είναι τρομερά γρήγορος, κάτι που δεν είχαμε πριν και έχει πολλά ξεχωριστά στοιχεία. Μπορεί να σκοράρει, επίσης, με χαρακτηριστική άνεση. Μια από τα ίδια και για τον Βαϊνάλντουμ. Μπορεί να φτιάξει πολλές ευκαιρίες αλλά και να σκοράρει ο ίδιος», ανέφερε αρχικά.

«Δεν είναι μόνο αυτοί, πάντως, αλλά και οι άλλοι ποδοσφαιριστές που υπέγραψε η ομάδα είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν μια μεγάλη σεζόν. Οι δύο παίκτες που προανέφερα έχουν παίξει προηγουμένως στην Πρέμιερ Λιγκ κι έχουν εμπειρίες από το πρωτάθλημα, έτσι δεν χρειάζονται χρόνο προσαρμογής», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x