Γενικά

Ο Σωκράτης στο πλευρό του 17χρονου Παύλου που δίνει τη μάχη με τη λευχαιμία

Διαβάστε πως μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς τον 17χρονο Παύλο.

Κίνησή ανθρωπιάς από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο που υποστηρίζει την καμπάνια που ξεκίνησε για τη συγκέντρωση χρημάτων για τον Παύλο Σωτηριάδη.

Ο 17χρονος πάσχει από λευχαιμία τύπου Τα και για να σωθεί και κερδίσει την μάχη της ζωής, πρέπει να μεταφερθεί στην Βοστώνη, κάτι που συνεπάγεται ένα πολύ υψηλό οικονομικό κόστος.

«Είναι υποχρέωσή μας όλοι να βοηθήσουμε αυτό το παιδί. Όσο μπορεί ο καθένας! Το έχει άμεση ανάγκη» έγραψε ο διεθνής αμυντικός στο Facebook και μοιράστηκε το link από το charity idols όπου υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το θέμα.

inner

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για τον 17χρονο Παύλο και το πώς μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε:

Ο Παύλος Σωτηριάδης είναι ένα αγόρι 17 χρονών από τα Θερμά Σερρών. Ο Παύλος δεν διαφέρει σε τίποτα από τους συνομήλικους του. Όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του πηγαίνει στο λύκειο, κάνει βόλτες με τους φίλους του, αγαπά το μπάσκετ και τον αθλητισμό, τους υπολογιστές και τη μουσική.

Σ' εκείνο όμως που ξεχωρίζει ο Παύλος είναι ότι αγωνίζεται εναντία στη λευχαιμία δυο χρόνια τώρα. Με μια αξιοθαύμαστη υπομονή που δεν έχουν συνήθως άτομα της ηλικίας του. Με δύναμη κι επίμονη. O Παύλος πάσχει από λευχαιμία τύπου Τ. Παρόλο που ο αδερφός του είναι συμβατός δότης, ο οργανισμός του δεν δέχθηκε την μεταμόσχευση μυελού των οστών, στην οποία έχει υποβληθεί.

Για να σωθεί και κερδίσει την μάχη της ζωής, πρέπει να μεταφερθεί στην Αμερική, στην Βοστώνη, κάτι που συνεπάγεται ένα πολύ υψηλό οικονομικό κόστος, που δεν μπορεί να συγκεντρωθεί μόνο από φίλους, συγγενείς και συντοπίτες στα Θερμά Νιγρίτας όπου μένει.

Όποιος θέλει να βοηθήσει άμεσα οικονομικά τον Παύλο, μπορεί να το κάνει. Όλο αυτό το διάστημα η οικογένειά του βρισκόταν σε αναμονή, ώστε το υπουργείο Υγείας να εγκρίνει την έκδοση λογαριασμού. Πλέον, ο λογαριασμός έχει εκδοθεί και όποιος το επιθυμεί μπορεί να βοηθήσει στον αγώνα που δίνει ο Παύλος για τη ζωή του καταβάλλοντας χρήματα στον εξής λογαριασμό:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΑΡΙΘΜ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 428/537100-79
ΙΒΑΝ GR8101104280000042853710079
ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ-ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΣΟΥΣΑΝΑ
ΚΩΔ.SWIFT (BIC): ΕΤΗΝGRAA


Περισσότερες λεπτομέρειες στο charityidols.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x