Πορτογαλία

Ο τελευταίος να… κλείσει την πόρτα στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας

Δεν έχουν σταματημό τα προβλήματα στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, με τρεις ακόμα παίκτες να δηλώνουν την πρόθεσή τους να αποχωρήσουν από τον πορτογαλικό σύλλογο.

Το κύμα αποχωρήσεων καλά κρατεί στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, με τους χαφ Ροντρίγκο Μπατάγλια, Ρούμπεν Ριμπέιρο και τον ταλαντούχο επιθετικό Ράφαελ Λεάο να μπαίνουν σήμερα στο... χορό και να καταθέτουν αίτηση λύσης των συμβολαίων που έχουν με τα «λιοντάρια».

Θυμίζουμε ότι ήδη πέντε ποδοσφαιριστές των «πράσινων» (Ρουί Πατρίσιο, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Μπρούνο Φερνάντες, Πόντενς, Ζέλσον Μαρτίνς) έχουν προβεί σε ανάλογες κινήσεις τις προηγούμενες ημέρες, ενώ έχει ήδη αποχωρήσει ο τεχνικός Ζεσούς και λογικά θα ακολουθήσει ο γκολτζής φορ Μπας Ντοστ, όπως τουλάχιστον προκύπτει από δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου.

Σημειωτέο πως όλα αυτά ξεκίνησαν έπειτα από τις κόντρες που είχαν οι παίκτες των «λιονταριών» με τον πρόεδρο του συλλόγου, αλλά και την επίθεση που δέχθηκαν από τραμπούκους οπαδούς στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Εδώ να σημειωθεί ότι για τους προαναφερθέντες έχουν ήδη ενδιαφερθεί ουκ ολίγες ομάδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x