Stoiximan Super League

Ο τερματοφύλακας, ο εξτρέμ και οι αποχωρήσεις

Ο Ολυμπιακός σχεδιάζει να βάλει τις τελευταίες… πινελιές στο ρόστερ μετά την Μπέρνλι, ενώ αναμένεται να σημειωθούν άμεσα κι άλλες αποχωρήσεις. Στη Χιχόν με κανονική μεταγραφή ο Τζούρτζεβιτς.

Η μεταγραφική περίοδος οδεύει προς την ολοκλήρωσή της, με τον Ολυμπιακό να έχει κάνει ριζικές αλλαγές στο ρόστερ του, αλλά αναμένεται να γίνουν κι άλλες προσθαφαιρέσεις μέχρι τέλος Αυγούστου.

Αρχικά, σε ό,τι αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, είναι πιθανό να γίνουν κι άλλες κινήσεις, αλλά οι εξελίξεις μεταφέρονται για μετά την πρώτη αναμέτρηση με την Μπέρνλι για τα play off του Europa League.

Η απόκτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα, που θα πλαισιώσει τον Ανδρέα Γιαννιώτη, ο οποίος με τα τωρινά δεδομένα αποτελεί ξεκάθαρα τη βασική επιλογή για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, αποτελεί ένα αρκετά σοβαρό ενδεχόμενο. Ο Κουέγιαρ της Λεγανιές παραμένει αρκετά ψηλά στη λίστα, αλλά για να προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση, θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του ο 34χρονος γκολκίπερ.

Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνονται και για εξτρέμ, με τον Αμουμά της Σεντ Ετιέν και τον… παλιό γνώριμο, Ερνάνι, της Πόρτο να είναι οι παίκτες που ακούγονται πιο πολύ.

Πιο άμεσες φαίνεται ότι θα είναι οι εξελίξεις στο κεφάλαιο αποχωρήσεις. Ο Μπιορν Ένχελς αποχαιρέτησε την Κυριακή, υπογράφοντας στη Ρεμς και σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό, παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο. Υπάρχει και οψιόν για απόκτηση, που ενεργοποιείται σε περίπτωση παραμονή της νέας του ομάδας στη Ligue 1.

Από εκεί και πέρα, ο Ούρος Τζούρτζεβιτς οδεύει προς Χιχόν με κανονική μεταγραφή, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Φως» και οι Πειραιώτες θα βάλουν στα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ. Ο Εχσάν Χατζισαφί δείχνει όλο και πιο κοντά στην έξοδο, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν θα αποτελέσει οριστικά παρελθόν ή αν θα παραχωρηθεί με κανονική μεταγραφή, με τη Σεπαχάν να είναι όνομα που βρίσκεται στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες, ως πιθανός επόμενος προορισμός.

Ο Ερυθρός Αστέρας συνεχίζει να έχει ψηλά στη λίστα του τον Μάρκο Μάριν, που βρίσκεται εκτός… κάδρου στον Ολυμπιακό, αλλά στοχεύει να τον αποκτήσει ως ελεύθερο, ο Φελίπε Πάρντο επίσης δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τον Πορτογάλο τεχνικό, αλλά δεν παρατηρείται κινητικότητα εσχάτως. Ξεχωριστή περίπτωση είναι αυτή του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο Ιρανός φορ έχει παίξει ελάχιστα στο ξεκίνημα της σεζόν, με τον Μαρτίνς να λέει πριν από το πρώτο ματς με τη Λουκέρνη ότι λόγω και του Μουντιάλ δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Η εικόνα του Γκερέρο κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο του πρώην επιθετικού του Πανιωνίου, ενώ ο Χασάν Κούκα ήρθε με τις ευλογίες του 47χρονου προπονητή και κάποιος πρέπει να μείνει στο… περιθώριο.

Για να φύγει θα πρέπει να έρθει πρόταση και από τον Ολυμπιακό επιμένουν ότι δεν τον δίνουν με λιγότερα από 10 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x