Stoiximan Super League

Ό,τι άξιζε ο… Ενγκόνγκ!

Το ανεπίσημο ντεμπούτο του Νταβίντ Ενγκόγκ με την φανέλα του Πανιωνίου… επισκίασε το φιλικό με τον Αχαρναϊκό στη Νέα Σμύρνη, όπου οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.

Κυριάρχησε, αλλά ο Πανιώνιος δεν βρήκε το… κλειδί για την άμυνα του Αχαρναϊκού, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 και το ανεπίσημο ντεμπούτο του Ενγκόνγκ, που αγωνίστηκε για περίπου 25’, να κλέβει τις… εντυπώσεις.

Οι κυανέρυθροι αγωνίστηκαν χωρίς τους διεθνείς Καρίμ, Μασούντ, Αντωνιάδη, Μπεν, Σιώπη, Ρισβάνη και Βουκελάτο, καθώς και τους τραυματίες Μασούρα, Σαββίδη, κάτι που ενδεχομένως τους επηρέασε στο να φτιάξουν πολλές φάσεις και να πετύχουν κάποιο τέρμα.

inner

Οι Φούντας-Κόρμπος ήταν ιδιαίτερα κινητικοί στο πρώτο μέρος, έκαναν σουτ δοκιμάζοντας τα πόδια τους, ωστόσο δεν σημάδευαν εστία και δεν μπορούσαν να απειλήσουν πραγματικά την εστία των φιλοξενούμενων. Το ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο μέρος, με τους Νεοσμυρνιώτες να έχουν τον πλήρη έλεγχο, να μην «φοβούνται» στα μετόπισθεν, αλλά και να μην βρίσκουν τον τρόπο να δημιουργήσουν καθαρές ευκαιρίες. Ο Ολαϊτάν είχε δύο καλές στιγμές στο 55’ και στο 85’, αλλά και στις δύο περιπτώσεις ο αντίπαλος τερματοφύλακας, Αποστολίδης του είπε «όχι». Ο Ενγκόνγκ μπήκε σαν αλλαγή στο 67’, ήταν δραστήριος, αλλά έχοντας λίγες προπονήσεις με την ομάδα, έδειξε έξω από τα νερά του.

inner

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννιώτης (46’ Θεοδωρόπουλος), Πατσατζόγλου, Οικονόμου (55’ Γκιοατά), Βλάχος, Τασουλής, Κόρμπος, Κρητικός (46’ Πινιώτης), Καθάριος, Φούντας (81’ Αντωνακόπουλος), Ολαϊτάν, Αργυρόπουλος (67’ Ενγκόγκ)

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Αποστολίδης, Μουστάκης, Αναστασίου, Χριστοφιλέας, Σωτηράκος, Τσεμπερίδης, Μαρής, Παπατόλιος, Ντάγκρας, Ματσούκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x