Ισπανία

Ο Τουράν στα καλύτερά του

Ο Διεθνής Τούρκος μέσος της Μπαρτσελόνα, Αρντά Τουράν βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα φέτος, αφού έχει σκοράρει στα πέντε από τα εννιά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Απέναντι στην Γκλάντμπαχ στο προχθεσινό παιχνίδι για το Champions League, ο Αρντά Τουράν βοήθησε στα μέγιστα για την ανατροπή του αποτελέσματος. Μέχρι στιγμής στην σεζόν έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα της Μπαρτσελόνα.

Ο Τούρκος διεθνής των Καταλανών φαίνεται πως αποκτά αυτοπεποίθηση μετά από ένα δύσκολο εξάμηνο με την φανέλα των «μπλαουγκράνα». Με πέντε γκολ σε εννιά παιχνίδια, δηλαδή περίπου 0,55 γκολ ανά αγώνα, ο Τουράν εμφανίζει τον παλιό καλό εαυτό του παρόλο που ακούστηκε πως το καλοκαίρι θα αποτελούσε παρελθόν.

Ο Λουίς Ενρίκε δεν είναι χαρούμενος μόνο για την φόρμα του παίκτη του αλλά και για το ότι βοηθάει πολύ στην ανάπτυξη της ομάδας του. Με την επιθετική δεινότητα που χαρακτηρίζει φέτος τον Τουράν δεν θα μας παραξενέψει αν τον δούμε να να χρησιμοποιείται περισσότερο στην επιθετική τριάδα παρά στο κέντρο.


Επιμέλεια: Γιώργος Γιαννούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x