Super League 2

Ο «τραυματιοφορέας» Φαρινόλα (video)

Μέχρι και χρέη τραυματιοφορέα, προκειμένου να κερδίσουν χρόνο, εκτέλεσαν οι παίκτες του Απόλλωνα, με τον διαιτητή πάντως να μην εκτιμά την προσφορά του, με αποτέλεσμα να δείξει κίτρινη στον Φαρινόλα.

Όταν ο χρόνος πιέζει και η ομάδα σου είναι πίσω στο σκορ, μέχρι και τον αντίπαλο θα κουβαλήσεις, προκειμένου να εξοικονομίσεις μερικά πολύτιμα δευτερόλεπτα.

Στη Ριζούπολη, στο παιχνίδι του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Αχαρναϊκό, και ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ με 0-1, ο Πάολο Φαρινόλα και ο Χρήστος Τζιώρας «κουβάλησαν» στο 86ο λεπτό, εκτός πλάγιας γραμμής τον αντίπαλο τους. που βρισκόταν πεσμένος στο έδαφος.

Το γεγονός πως τον πέταξαν στο έδαφος σαν... τσουβάλι, αλλά και ο σκοπός του να κερδίσουν χρόνο, οδήγησε τον διαιτητή της αναμέτρησης Βαγγέλη Μανούχο, στο να μην «εκτιμήσει» ιδιαιτέρως την πρόθεση των ποδοσφαιριστών της «ελαφράς ταξιαρχίας», με τον αρχηγό Πάολο Φαρινόλα να αντικρίζει την κίτρινη κάρτα.

Δείτε το βίντεο

Όμορφο στιγμιότυπο από τη σημερινή αναμέτρηση Απόλλων-Αχαρναϊκός,με τους δύο παίκτες των γηπεδούχων σε μια ένδειξη fair play να εκτελούν χρέη τραυματιοφορέων.

Posted by Sta Dixtya on Monday, October 12, 2015

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x