Γενικά

«Ο τραυματισμός δεν θα βάλει τέρμα στην καριέρα του Μπα»

Ο πρόσφατος τραυματισμός του Ντεμπά Μπα ανησύχησε τους πάντες, με τον ατζέντη του όμως, Αλεξάντρ Γκοντράν, να φροντίζει να βάζει τέλος στις φήμες για πρόωρο τέλος στην καριέρα του πελάτη του.

Αν και ο αστράγαλος στο αριστερό πόδι του Μπα βρίσκεται ακόμα σε πολύ άσχημη κατάσταση, όπως επιβεβαιώνει και ο μάνατζερ του στράϊκερ της Σανγκάης Σενχούα, εντούτοις εκείνος δεν σκέφτεται σε καμία των περιπτώσεων το ενδεχόμενο να σταματήσει την ποδοσφαρική του καριέρα, μόλις στα 31 του.

«Ο Ντεμπά αισθάνεται καλύτερα τώρα. Προφανώς είναι ενήμερος της σοβαρότητας της κατάστασης του, αφού είχε χτυπήσει στο ίδιο σημείο και κάποια χρόνια πριν, όμως δεν ανησυχεί. Χρειάζεται απλά χρόνο για να επιστρέψει δυνατότερος», ήταν τα λόγια του ατζέντη του Σενεγαλέζου στο «Goal.com».

Και συμπλήρωσε: «Ο Μπα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση το πρωί της Παρασκευής. Ο σύλλογος κάνει τα πάντα για να φροντίσει τον παίκτη και είμαστε όλοι ευγνώμονες για αυτό».

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για επιστροφή του πρώην άσου της Τσέλσι τον Μάρτιο, όταν και ξεκινάει η αγωνιστική περίοδος στην Κίνα. Πιο ασφαλή συμπεράσματα, όμως, για την πορεία του παίκτη είναι λογικό να βγουν εν καιρώ και όχι ακόμα.

Επιμέλεια: Χρήστος Γραβιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x