Γερμανία

Η ομιλία με την οποία «τσίτωσε» τους παίκτες του ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! (video)

O βοηθός προπονητής της Αρμίνια Μπίλεφελντ προετοίμασε τους παίκτες για «πόλεμο» απέναντι στην Μπράουνσβαϊκ.

«Ρίχνει» το ίντερνετ η ομιλία του βοηθού προπονητή της Αρμίνια πριν το ματς με την Μπραουνσβάικ την προηγούμενη Κυριακή. Ο Κάρστεν Ρουμπ ήταν συγκλονιστικός στα αποδυτήρια πριν την το παιχνίδι, όπου η ομάδα του ήθελε μόνο τη νίκη για να κάνει μεγάλο βήμα παραμονή στην Β’κατηγορία.

«25.000 άνθρωποι είναι εκεί έξω και περιμένουν από εσάς να εκραγείτε! Προσεύχονται στον Θεό να σας σπρώξει και να σας φωτίσει. Αλλά υπάρχει κάτι ακόμη πιο σημαντικό: Όταν γυρίσετε σπίτι μπορείτε να το ξεχάσετε. Με τη βοήθεια των γυναικών, των συντρόφων σας, των παιδιών σας. Τα πάντα. Στο σπίτι, μπορείτε να ξεχάσετε όσα συμβούν εδώ.

Και θα είναι πάντα στο πλευρό σας. Για πάντα. Κάθε μέρα θα είναι στο σπίτι. Αλλά σήμερα είναι στις κερκίδες και προσεύχονται στον Θεό να τα καταφέρετε. Για αυτό το τραβάμε με κάμερα αυτό που συμβαίνει τώρα, για να μπορέσετε να το στείλετε στις γυναίκες σας πριν το παιχνίδι. Τώρα θέλω να μου υποσχεθείτε ότι θα τα δώσετε όλα για τις οικογένειές σας. Σε ολόκληρο το 90λεπτο! Για την οικογένειά σας, για τα παιδιά σας. Θα βγείτε εκεί έξω και θα δουλέψετε σκληρά από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα. Θα νικήσουμε σήμερα, μπορείτε να μου το υποσχεθείτε αυτό»;




Τελικά η Αρμίνια τα κατάφερε και μάλιστα με εμφατικό τρόπο επικρατώντας 6-0, απέναντι σε μια ομάδα που μόνο αδιάφορη δεν ήταν αφού πλέον κινδυνεύει να χάσει το απευθείας εισιτήριο για την άνοδο. Στην Β’ Γερμανίας απομένει ακόμη μία αγωνιστική για το φινάλε του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x