Stoiximan Super League

Ο Τσιγκρίνσκι καθορίζει την ενδεκάδα στη Λάρισα

Η συμμετοχή ή όχι του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στην αποστολή για τον αγώνα στη Λάρισα καθορίζει και το σχήμα της ΑΕΚ. Οι σκέψεις του Χιμένεθ.

Η γαστρεντερίτιδα που από χθες ταλαιπωρεί τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έχει θέσει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του στον αυριανό αγώνα της ΑΕΚ στη Λάρισα. Είναι αμφίβολο αν ο Ουκρανός στόπερ θα καταφέρει σήμερα να προπονηθεί και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, κάτι που θα φανεί το μεσημέρι.

Ο Μανόλο Χιμένεθ σε περίπτωση που δεν έχει διαθέσιμο τον Τσιγκρίνσκι πιθανότατα θα επαναφέρει την τετράδα στην άμυνα, σε διάταξη 4-2-3-1. Στην περίπτωση αυτή και με δεδομένη την απουσία του Τσόσιτς όλα δείχνουν πως Βράνιες και Λαμπρόπουλος θα είναι τα στόπερ. Αντίθετα, αν ο Τσιγκρίνσκι είναι ετοιμοπόλεμος, η τριάδα στην άμυνα με Λαμπρόπουλο (ή Βράνιες) και Μπακάκη είναι το πιθανότερο σχήμα.

Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν πως στο 4-2-3-1 Κονέ-Γαλανόπουλος θα είναι στον άξονα, ενώ πιθανότατα ένας εκ των Αραούχο και Λιβάγια δεν θα παίξει από την αρχή εν όψει Ολυμπιακού, με τους Λάζαρο, Μπακασέτα και Μασούντ πίσω από τον φορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x