Stoiximan Super League

Ο Χιμένεθ διαψεύδει τα όσα γράφτηκαν για το μέλλον του

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ μίλησαν με τον Μανόλο Χιμένεθ για την συνέντευξη που παραχώρησε στην «Marca», με τον Ισπανό τεχνικό να αναφέρει πως γράφτηκαν τα… μισά από όσα έχει πει για το μέλλον του!

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει το θέμα των δηλώσεων του Μανόλο Χιμένεθ στην «Marca» αναφορικά με το μέλλον του στον πάγκο της ΑΕΚ. Ο Ισπανός τεχνικός φέρεται να δήλωσε πως δεν ξέρει εάν θα συνεχίσει να κοουτσάρει τους «κιτρινόμαυρους» και την επόμενη σεζόν, ωστόσο λίγο αργότερα διέψευσε κατηγορηματικά στους ανθρώπους της Ένωσης τα όσα γράφτηκαν.

Συγκεκριμένα, ο Χιμένεθ σε επικοινωνία που είχε με ανθρώπους της ΑΕΚ τους ανέφερε πως στη συνέντευξή του στην «Marca», γράφτηκαν τα... μισά από όσα είπε για το μέλλον του.

«Έχω οψιόν για ένα ακόμα χρόνο συνεργασίας με την ΑΕΚ. Έχω δώσει τα χέρια με τον πρόεδρο για την παραμονή μου. Δεν έχω υπογράψει ακόμα, αλλά ο λόγος μου είναι πάνω από οποιαδήποτε υπογραφή. Περιμένω απλώς να έρθει στην Αθήνα ο μάνατζέρ μου για να ολοκληρωθεί η συμφωνία», ήταν τα λόγια του Χιμένεθ στην «Marca» για το μέλλον του, όπως υποστήριξε ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός στους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x