Stoiximan Super League

Ο Ζέκα κάνει retweet τα μηνύματα στήριξης και τις «βολές» κατά Μάνταλου

Πλήθος μηνυμάτων συμπαράστασης στον ίδιο, αλλά και «βολών» κατά του διαιτητή Μάνταλου που τον απέβαλε δέχεται ο Ζέκα από φίλους του Παναθηναϊκού και ο Πορτογάλος μέσος κάνει retweet.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Ζέκα μετά την αποβολή του στον αγώνα με την Ξάνθη (0-1). Ο Πορτογάλος μέσος είναι οργισμένος από την απόφαση του διαιτητή Σταύρου Μάνταλου να τον αποβάλει και απογοητευμένος για την ήττα της ομάδας του, αλλά και το ότι δεν θα την ενισχύσει στα τρία ή τέσσερα κρίσιμα ματς που ακολουθούν.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δέχεται μέσω Twitter δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης, αλλά και επιθέσεων κατά του ρέφερι του αγώνα. Το πρωί της Κυριακής έκανε retweet (αναδημοσίευσε δηλαδή) ορισμένα εξ αυτών.

«Αρχηγέ μην ανησυχείς. Η κάρτα αυτή ήταν εσκεμμένη. Ξέρεις ότι σε στηρίζουμε 100%. Σε ευχαριστούμε που είσαι ένας από μας», έγραψε κάποιος.

«Δεν το πιστεύω αυτό που έγινε. Είσαι ο καλύτερος και η διαιτησία στην είχε στημένη. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα», ανέφερε ένας άλλος.

«Δεν πειράζει για ό,τι έγινε σήμερα. Είσαι ο αρχηγός μας. Πάμε παιχταρά», ήταν ένα άλλο μήνυμα.

«Αποδεικνύεις σε κάθε ματς ότι δίνεις και την τελευταία σταγόνα του ιδρώτα σου και θα βγεις πιο δυνατός από αυτό», έγραψε κάποιος άλλος.

«Δεν πειράζει, είσαι μαχητής, είσαι ο αρχηγός μας. Είσαι Παναθηναϊκός, είσαι ένας από μας», του επισήμανε ένας ακόμη.

«Ήταν μια αστεία κάρτα. Δεν φταις εσύ. Συνέχισε να παίζεις δυνατά. Είσαι ο καλύτερος αρχηγός στην Ευρώπη», τόνισε φίλος του «τριφυλλιού».

Πάντως ο Ζέκα έκανε αναδημοσίευση και σε δύο… ιδιαίτερα μηνύματα. «Είσαι πολύ καλός για αυτή την ομάδα που όλο και μικραίνει», ανέφερε το ένα, ενώ το άλλο «έλουζε» με υβριστικά σχόλια τον διαιτητή Μάνταλο και την Ξάνθη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x