Δεν τίθεται ζήτημα αποχώρησης του Ζινεντίν Ζιντάν από τον πάγκο της Ρεάλ, όπως αναφέρει με κατηγορηματικό τρόπο η πάντα καλά πληροφορημένη για τα θέματα της «βασίλισσας» Marca. Παρά τις φήμες περί Γιόακιμ Λεβ και Μαουρίτσιο Ποκετίνο, ο Γάλλος προπονητής είναι ακλόνητος στον πάγκο της ομάδας.

«Ο Ζιντάν θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία όσο ο ίδιος επιθυμεί ή νιώθει δυνατός για να προχωρήσει μπροστά. Δεν τον αμφισβητεί κανένας. Ο ίδιος δεν έχει καμία πρόθεση να γίνει… Αρσέν Βενγκέρ ή κάτι παρόμοιο και θα αποχωρήσει από μόνος του αν διαπιστώσει πως η κατάσταση είναι έξω από τον έλεγχό του. Για την ώρα, πάντως, νιώθει ασφαλής και έχει την υποστήριξη από παίκτες, φιλάθλους και τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Όταν τελειώσει η σεζόν θα αναλύσει τα πάντα και παρότι το συμβόλαιό του διαρκεί μέχρι το 2020, θα αποφασίσει αν θα συνεχίσει ή όχι. Ο ίδιος δεν έχει καμία εξάρτηση από συμβόλαια και το έχει αποδείξει σαν παίκτης και προπονητής», αναφέρει το δημοσίευμα.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ