Stoiximan Super League

Ο Ζιλμπέρτο τελειώνει του Ρινάλντι

Πάνω του, φαίνεται πως έχει πάρει την μεταγραφή του Ρινάλντι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, με τον διευθυντή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού να θέλει να το τελειώσει μέχρι το τέλος της βδομάδας.

Μπορεί όλη η προσοχή του Παναθηναϊκού να είναι στραμμένη στην πρόκριση απέναντι στην ΑΪΚ Στοκχόλμης, όμως συνεχίζεται και δουλεύεται το κομμάτι της ενίσχυσης του ρόστερ, με την υπόθεση Ρινάλντι να είναι η βασική προτεραιότητα.

Η πλευρά του παίκτη έριξε ξανά γέφυρες με τον Παναθηναϊκό, έχοντας ανοίξει ξανά η υπόθεση για μεταγραφή του επιθετικού, τον οποίο επιθυμεί και ο Αντρέα Στραματσόνι.

Μπορεί η υπόθεση να είναι ακόμα δύσκολη, αλλά φαίνεται πως το έχει πάρει εντελώς πάνω του ο Ζιλμπέρτο Σίλβα που θέλει να τελειώνει όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Μάλιστα, ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού θέλει να τελειώσει την περίπτωση Ρινάλντι, το αργότερο μέχρι το τέλος της βδομάδας.

Σαφώς και υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις, οι οποίες αφενός δεν είναι τόσο δουλεμένες και αφετέρου θα εξεταστούν λεπτομερώς, μόνο αν «ναυαγήσει» οριστικά του Ρινάλντι.

Όσον αφορά την περίπτωση του Σίλντενφελντ, είναι αρκετά δύσκολο να προχωρήσει. Ο Σίλντενφελντ έπαιξε βασικός στο παιχνίδι της Τρίτης με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα θα μείνει ελεύθερος από την κροατική ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x