Γαλλία

Οδεύει προς Λιλ ο Μπιέλσα

Σε διαπραγματεύσεις προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λιλ βρίσκεται ο Αργεντινός τεχνικός Μαρσέλο Μπίελσα, όπως μεταδίδουν τα γαλλικά Μέσα.

Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, ο Μαρσέλο Μπιέλσα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους διοικούντες της Λιλ, προκειμένου ο Αργεντινός τεχνικός να αναλάβει το «τιμόνι» της ομάδας.

Όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η «L' EQUIPE», εκπρόσωποι του 61χρονου τεχνικού έχουν μεταβεί στο Λιλ και συζητούν με τον ιδιοκτήτη του γαλλικού συλλόγου Ζεράρντ Λόπεζ, με τις δύο πλευρές, επιθυμώντας αμφότερες τον «γάμο», να είναι διατεθειμένες να φτάσουν σε συμφωνία κάνοντας αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Εάν το «deal» επιτευχθεί, οι «λιλουά» θα γίνουν το ένατο κλαμπ που προπονεί ο «Ελ Λόκο», όπως είναι το παρατσούκλι του Μπιέλσα, που έχει καθίσει και στον πάγκο των εθνικών ομάδων της Αργεντινής και της Χιλής. Τελευταίος σύλλογος τις τύχες του οποίου είχε αναλάβει ο Μπιέλσα ήταν η Μαρσέιγ τη σεζόν 2014-15, ενώ το περασμένο καλοκαίρι είχε υπογράψει με τη Λάτσιο, ανακοινώθηκε, λίγες ώρες αργότερα όμως αποτέλεσε παρελθόν μη προλαβαίνοντας να καθοδηγήσει τους «γαλάζιους» της Ρώμης σε κάποιο παιχνίδι επίσημο ή μη.

Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x