Γενικά

Οδεύει προς Σπαρτάκ Μόσχας ο Νιάνγκ

Κοντά σε συμφωνία με τη Μίλαν για την απόκτηση του Εμπαγιέ Νιανγκ φέρεται πως βρίσκεται η Σπαρτάκ Μόσχας, σύμφωνα με το Sky Sports Italia.

Τον Εμπαγιέ Νιανγκ είναι έτοιμη να εντάξει στο δυναμικό της η Σπαρτάκ Μόσχας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του Sky Sports Italia έχει βρεi τη στην «χρυσή τομή» με τη Μίλαν για τον Γάλλο επιθετικό.

Το ιταλικό Μέσο αναφέρει πως οι δύο σύλλογοι τα έχουν βρει για ένα ποσό, το οποίο θα κυμαίνεται στα 18-20 εκατ. ευρώ και το μόνο που απομένει είναι να ικανοποιήσουν και τις οικονομικές απαιτήσεις του Νιανγκ οι Μοσχοβίτες.

Το δημοσίευμα, μάλιστα, προσθέτει ότι οι πρώτες συζητήσεις με τη πλευρά του 22χρονου φορ έχουν ήδη γίνει και υπολογίζεται πως θα υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, με απολαβές ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ (τα διπλάσια σε σχέση με αυτά που αμείβεται στο «Σαν Σίρο»).

Το ότι η μεταγραφή είναι προχωρημένη φαίνεται και από το γεγονός πως ο παίκτης έμεινε εκτός αποστολής για το αποψινό παιχνίδι των «ροσονέρι» με την Σκεντίγια, στο πλαίσιο των play off του Europa League.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νιανγκ είχε δοθεί πέρσι τον Ιανουάριο δανεικός στην Γουόφορντ, όπου και αγωνίστηκε σε 11 αγώνες σημειώνοντας 2 μόλις τέρματα.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x