Stoiximan Super League

Οδηγός για τη δύσκολη συνέχεια

Μπορεί ο ΠΑΟΚ με το 2-2 στη Λεωφόρο να έμεινε για όγδοο αγώνα χωρίς νίκη, αλλά στην ομάδα κρατάνε τον χαρακτήρα που έδειξε ενόψει των σημαντικών ματς με Αστέρα, Ολυμπιακό. Πότε αναμένονται επιστροφές.

Βαθμολογικά το κέρδος του ΠΑΟΚ από το εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν μικρό, αλλά στην ουσία υπολογίζεται ότι ήταν μεγάλο. Στον «δικέφαλο του Βορρά» επικρατεί ικανοποίηση από την αντίδραση, όχι από την εικόνα της ομάδας σε γενικές γραμμές. Κρατούν την πολύ καλή αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες μετά το εις βάρος τους 2-0 και σκοπεύουν να το χρησιμοποιήσουν ως… οδηγό εν όψει της τελευταίας και κρίσιμης στροφής στη σεζόν.

Άλλωστε ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Αρχής γενομένης απ’ αυτό του Σαββάτου κόντρα στον Αστέρα στην Τούμπα, το οποίο αν το πάρει η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ και επιστρέψει στις νίκες μετά από οκτώ σερί ματς (έξι στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο) θα έχει τη δυνατότητα να ξεφύγει έξι πόντους από τους Αρκάδες και να βάλει γερές βάσεις για συμμετοχή στα play off.

Επιπλέον, την επόμενη Τετάρτη υπάρχει ακόμη πιο σημαντικό ματς, καθώς ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και εκεί παίζονται πολλά για τους Θεσσαλονικείς στη σεζόν, καθώς η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί ποθητό στόχο και φέτος.

Στον ΠΑΟΚ ελπίζουν και σε επιστροφές εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Ο Βίτορ θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση του Σαββάτου, καθώς εξέτισε την τιμωρία του (λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στο ντέρμπι με τον Ηρακλή). Από εκεί και πέρα υπάρχει αγωνία για τους τραυματίες. Το πιο πιθανό είναι να μην προστεθεί άλλος παίκτης στο ελλιπές (λόγω απουσιών) «οπλοστάσιο» του Κροάτη για το παιχνίδι με τον Αστέρα. Αν κάποιος επιστρέψει, αυτός θα είναι ο Γλύκος. Ο Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης «τρέχει» για να αγωνιστεί κόντρα στους «ερυθρόλευκους», ενώ ο Ροντρίγκες που προανήγγειλε την επάνοδό του χθες μέσω του Instagram, έχει δρόμο ακόμη μπροστά του και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x