Stoiximan Super League

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: «Αισθάνομαι πολύ καλά, εύχομαι να πάρω κι άλλα παιχνίδια»

Χαρούμενος που έκανε ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Τι είπε για την εμφάνιση με τη Βέροια…

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος εξέφρασε τη χαρά του για την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και ευχήθηκε να πάρει κι άλλες ευκαιρίες στη συνέχεια. «Είναι πάντα είναι καλό για μια ομάδα να κερδίζει τα ματς. Είναι πολύ καλό που καταφέραμε και ανατρέψαμε το σκορ», τόνισε μιλώντας στην κάμερα της Nova για τον αγώνα με τη Βέροια (3-2).

Αναλυτικά μίλησε για:

-το γεγονός ότι ήρθε με άγχος η νίκη και το αν ονειρευόταν διαφορετικό ντεμπούτο: «Η νίκη μένει. Στο τέλος κερδίσαμε το παιχνίδι και έπρεπε να τα δώσουμε όλα μέχρι τα τελευταία λεπτά για να πάρουμε τη νίκη».

-το πως αισθάνεται μετά το ντεμπούτο του: «Αισθάνομαι πολύ καλά, χάρηκα που με έβαλε ο προπονητής και ήθελα να τα δώσω όλα. Εύχομαι να μου δώσει πιο πολλά παιχνίδια και να τα πάω πιο καλά από σήμερα».

-το αν του έλειπε ο ρυθμός: «Δεν το αισθάνθηκα, αλλά ναι ο τερματοφύλακας χρειάζεται τα παιχνίδια του. Είχα τρία παιχνίδια στη Γερμανία φέτος και είχα το φιλικό της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά ο τερματοφύλακας χρειάζεται τα παιχνίδια και εύχομαι να τα πάρω».

-το τι έλειψε και δεν ήταν καλός ο Παναθηναϊκός: «Είχαμε πολύ χώρο στο κέντρο και η Βέροια έπαιζε με ψηλές μπαλιές και μας δημιούργησε προβλήματα. Ήμασταν πολύ ανοιχτοί στην άμυνα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο τα πήγαμε πολύ καλά».

-το αν τους έβαλε τις φωνές ο προπονητής στο ημίχρονο: «Όχι δεν μας φώναξε, είπαμε κάποια πράγματα. Μας είπε τι να κάνουμε πιο καλά».

-το αν βοηθάει η νίκη εν όψει play off: «Ναι, πάντα είναι καλό για μια ομάδα να κερδίζει τα ματς. Είναι πολύ καλό που καταφέραμε και ανατρέψαμε το σκορ».

-το αν είναι στόχος του να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο με την εθνική Γερμανίας: «Δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει έως τότε. Είναι μεγάλη διοργάνωση και θα δούμε τι θα γίνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x