Κύπελλο Ελλάδας

ΟΦΗ: «Γελάει ο κόσμος με τη διαιτησία της Ριζούπολης»

Τις έντονες διαμαρτυρίες του για τη διαιτησία του αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα (όπου δεν του δόθηκαν δυο πέναλτι) εξέφρασε κι επίσημα ο ΟΦΗ.

Επίσημη θέση για τη διαιτησία του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης πήρε ο ΟΦΗ.

Μετά την ήττα τους με 1-0, οι Κρητικοί εξέδωσαν ανακοίνωση για τις αποφάσεις του διαιτητή Μακρυπόδη, ο οποίος τους αρνήθηκε δυο πέναλτι (το δεύτερο εκ των οποίων στις καθυστερήσεις.

Αναφέρουν λοιπόν ότι «γελάει ο κόσμος» με όσα έγιναν στη Ριζούπολη και τονίζουν ότι «την πορεία του ΟΦΗ προς της Σούπερ Λίγκα δεν μπορεί να τη σταματήσει κανείς».


Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ

«Για τις διαιτητικές αποφάσεις της Ριζούπολης, που προσβάλουν τη νοημοσύνη μας και την αισθητική μας, δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Γελάει ο κόσμος! Υποβαθμίζεται το ποδόσφαιρο και όσοι το υπηρετούμε.

Ένα όμως είναι βέβαιο. Ο ΟΦΗ θα προβεί στις κινήσεις που πρέπει να κάνει στα αρμόδια όργανα, ώστε κάποιοι να αντιληφθούν ότι δεν μπορούν να παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του ΟΦΗ.

Το VIDEO του αγώνα και ό,τι χρειάζεται, είναι ήδη στην διάθεση εκείνων που πρέπει.

Όσοι είδαν το παιχνίδι, κατάλαβαν ότι η ομάδα μας είναι στον δρόμο της επιστροφής στην Σούπερ Λιγκ. Και αυτήν την πορεία, δεν μπορεί να την σταματήσει κανείς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x