Παρελθόν από τον ΟΦΗ αποτελεί και επίσημα ο Σήφης Δασκαλάκης.
Η διοικούσα επιτροπή των Κρητικών ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας, λόγω του περιορισμού που υπάρχει για παίκτες άνω των 33 ετών στη Γ’ Εθνική και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον τερματοφύλακα, που αναζητά πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αναλυτικά:

«H Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τον Σήφη Δασκαλάκη για τη συνεργασία που είχαμε από τα τέλη Οκτώβριου μέχρι και σήμερα.

Δυστυχώς ο περιορισμός της συμμετοχής των παικτών άνω των 33 ετών που υπάρχει στην Γ Εθνική (μόνο τρείς στην 18αδα), δεν μας επιτρέπει να συνεχίσουμε την συνεργασία μαζί του, καθώς η προτεραιότητα της ομάδας έχει δοθεί σε άλλες θέσεις, όπου αγωνίζονται παίκτες που υπάγονται ηλικιακά στην ίδια κατηγορία (Κώτσιος, Κιάσσος, Πίτσος).

Η πρόθεση μας για τον Σήφη Δασκαλάκη ήταν εντελώς διαφορετική. Τον καλέσαμε να βοηθήσει με την εμπειρία του και ο ίδιος το αποδέχθηκε με χαρά, δείχνοντας την αγάπη του για τον ΟΦΗ. Η εξέλιξη, σαφώς αδικεί την προσπάθεια που έκανε όλο αυτό το διάστημα, προπονούμενος με την ομάδα μας για να επανέλθει σε αγωνιστική φόρμα.

Δεν μπορούσαμε όμως να τον κρατήσουμε, γνωρίζοντας ότι δεν θα είχε την ευκαιρία να παίξει.

Τον ευχαριστούμε για το διάστημα αυτό που ήταν μαζί μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει.

Για μας ο Σήφης Δασκαλάκης, αποχωρεί όπως ήρθε απο τον ΟΦΗ. Σαν φίλος».

TAGS: ΟΦΗ
Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ