Super League 2

ΟΦΗ με… τη μαχαίρα στα δόντια!

Σαν αγριεμένος… Κρητικός συνέχισε ο ΟΦΗ στη Football League! Με δυο γκολ του Μάνου (το ένα εκ των οποίων ζωγραφιά) καθάρισε και τη Δόξα Δράμας (3-0) και βρέθηκε σε απόσταση βολής από τις θέσεις ανόδου

Με τίποτα δεν πτοείται και δεν σταματάει ο ΟΦΗ!

Παρά τα πολλά τους προβλήματα, οι Κρητικοί συνέχισαν την εκπληκτική πορεία τους και καθάρισαν για πλάκα και τη Δόξα Δράμας (3-0).

Με οδηγό τον «καυτό» Μάνο, η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου σάρωσε μια από τις ομάδες που θεωρείτο ανταγωνίστρια για την άνοδο και πλησίασε σε απόσταση βολής τις θέσεις της ανόδου.

Μπροστά σε περίπου 5.000 κόσμο στο «Γεντί Κουλέ», οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν ένα ημίωρο για να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Αφού λοιπόν Μένγκα δήλωσε παρών στις ευκαιρίες Κουτσιανικούλη και Κομεσίδη, δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα απέναντι στον πρώτο σκόρερ της Football League.

Εκμεταλλευόμενος λοιπόν την κόντρα σε σουτ του Παπαστεριανού, ο Μάνος πλάσαρε σωστά και αντάμειψε την υπεροχή του ΟΦΗ. Λίγο αργότερα, δε, αντάμειψε και όλο τον κόσμο που παρακολουθούσε το παιχνίδι (από κερκίδες ή τηλεόραση) πιάνοντας ένα φοβερό βολέ από τα 35 μέτρα που «κρέμασε» τον Μένγκα και έβαλε υποψηφιότητα για ένα από τα γκολ της σεζόν.

Αφού καθάρισε λοιπόν πρόωρα το παιχνίδι με το 9ο τέρμα του Μάνου στη σεζόν (και έκτο στα τρία τελευταία παιχνίδια) ο ΟΦΗ έβαλε γρήγορα και το κερασάκι: Με εξίσου όμορφη έμπνευση του Κουτσιανικούλη, που θύμισε… Μέσι έπειτα από πολλά χρόνια και με πανέμορφο σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Κάπως έτσι οι Κρητικοί έφτασαν επιβλητικά στην τρίτη σερί νίκη τους (με τέρματα μάλιστα 8-0) και ξεχρεώνοντας με τον καλύτερο τρόπο το εξ αναβολής παιχνίδι για την 9η αγωνιστική της Football League, πλησίασαν στους δυο πόντους τη δεύτερη Παναχαϊκή.



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x