Super League 2

ΟΦΗ: «Μετά τα ιατρικά η συμφωνία»

Ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι η συμφωνία με τον Πάτρικ Βουό θα ισχύσει μετά τη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων των ιατρικών εξετάσεων, εξέδωσε ο ΟΦΗ.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, ο ΟΦΗ γνωστοποίησε ότι η συμφωνία με τον Ιβοριανό επιθετικό Πάτρικ Βουό θα τεθεί σε ισχύ το προσεχές Σάββατο (20/8), όταν δηλαδή οι Κρητικοί θα έχουν στα χέρια τους τα επίσημα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων από τις οποίες πέρασε ο 26χρονος φορ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:


«Ο Πατρίκ Βουό βρέθηκε την Τετάρτη (17/8), μαζί με τον μάνατζερ του Στέλιο Βραδέλη, στα γραφεία του ΟΦΗ, για τις τελικές συζητήσεις που αφορούν την συμφωνία του με τον ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ τα έχει βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή, σε ότι αφορά στο οικονομικό κομμάτι, για ένα χρόνο. Η συμφωνία με τον 29χρονο Ιβοριανό επιθετικό, αναμένεται να ενεργοποιηθεί, μετά τα αποτελέσματα των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων.

Αν όλα πάνε καλά, μέχρι το Σάββατο, αναμένεται να έχει τελειώσει το θέμα. Η μεταγραφή του φορ, είναι πολύ σημαντική για την ομάδα και θα πρέπει να προσεχθεί κάθε λεπτομέρεια. Μέχρι τότε, ο Βουό θα κάνει προπονήσεις με τον ΟΦΗ, ώστε ο Νίκος Νιόπλιας να έχει μια εικόνα, από την αγωνιστική κατάσταση του δυναμικού επιθετικού
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x