Stoiximan Super League

Οφοέ σε Θεοδωρίδη: «Προσπαθώ πάντα για το καλύτερο»

Νέο τετ-α-τετ για τον Σάββα Θεοδωρίδη με ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, αυτή τη φορά με τον Οτζίτζα Οφόε. Τα είπε με Κούτρη, Σισέ και Ζντιέλαρ ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Το διάστημα της διακοπής επιχειρούν να εκμεταλλευτούν στον Ολυμπιακό, σε μία προσπάθεια ανασύνταξης του ποδοσφαιρικού τμήματος με στόχο την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης έχει αυτές τις μέρες επαφές με τους ποδοσφαιριστές, στους οποίους μεταφέρει την επιθυμία της διοίκησης να διορθώσουν την εικόνα τους.

Μετά τον Αλεξί Ρομαό, ο αντιπρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ είχε τετ-α-τετ με τον Οτζίτζα Οφόε, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων πως «προσπαθώ πάντα για το καλύτερο, να είμαι από παιχνίδι σε παιχνίδι πιο καλός. Είμαι επαγγελματίας και θα κάνω πάντα ό,τι μπορώ για να βοηθάω την ομάδα, δίνοντας όλα μέσα στο γήπεδο».

Από εκεί και πέρα, ο κ. Θεοδωρίδης είχε συζήτηση και με τους νεαρούς Σισέ, Κούτρη και Ζντιέλαρ, με τους οποίους είναι απόλυτα ευχαριστημένοι όλοι στον Ολυμπιακό, και τους τόνισε πως όλοι περιμένουν ακόμα περισσότερα στο μέλλον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x