Champions League

Οφόε: «Θα δώσουμε μάχη»

Στο πόσο συγκεντρωμένος θα πρέπει να είναι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ώστε να πάρουν την πρόκριση κόντρα στη Ριέκα και να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Ch.League αναφέρθηκε ο Οφόε.

Η συγκέντρωση είναι το κλειδί της πρόκρισης επί της Ριέκα σύμφωνα με τον Οτζίτζα Οφόε. Ο μέσος των ερυθρόλευκων, στην συνέντευξη Τύπου, στάθηκε στην ικανοποίηση που υπάρχει ύστερα από το σκορ του πρώτου αγώνα (2-1) και τόνισε πως δεν προβληματίζεται από τις εχθρικές συνθήκες που θα συναντήσουν οι Πειραιώτες στην Κροατία.

Αναλυτικά:

-Πόσο διαφορετικό περιμένει το αυριανό παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο στο Καραϊσκάκη: «Όλη η ομάδα είναι πάρα πολύ ικανοποιημένη για την πολύ καλή απόδοση που είχαμε στο πρώτο παιχνίδι. Είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι ανατρέποντας το σκορ υπέρ μας. Αύριο το παιχνίδι το περιμένω κάπως διαφορετικό γιατί ο αντίπαλος θα προσπαθήσει περισσότερο να διεκδικήσει το ματς. Όμως εμείς θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι και να κάνουμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση».

-Για το τι στοιχεία πρέπει να έχει αύριο ο Ολυμπιακός για να υπερασπιστεί το 2-1 του πρώτου αγώνα και να πάρει την πρόκριση: «Πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι αύριο. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να δώσουμε μία μάχη και είμαστε σίγουροι πως αν καταφέρουμε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας και τις κάνουμε πράξη, θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

-Εάν τον προβληματίζει η έδρα της Ριέκα:
«Όχι δεν είναι κάτι που με προβληματίζει. Σίγουρα θα είναι ένα διαφορετικό περιβάλλον σε σχέση με τη δική μας έδρα, όμως δεν είναι κάτι που μας φοβίζει γιατί και στην προηγούμενη φάση αγωνιστήκαμε σε ένα εχθρικό περιβάλλον. Εμείς θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στη δουλειά μας, να έχουμε το μυαλό μας στον αγώνα και να πάρουμε την πρόκριση».

-Για το πιο είναι το σχέδιο που θα ακολουθήσει ο Ολυμπιακός, σε περίπτωση που η Ριέκα αύριο σκοράρει πρώτη:
«Δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο, εμείς στο μυαλό μας έχουμε φυσικά να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα. Όμως αν αυτό δεν συμβεί και δεχθούμε πρώτοι γκολ, δεν θα είναι και το τέλος του κόσμου, εμείς θα προσπαθήσουμε να γυρίσουμε το παιχνίδι όπως κάναμε και στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας που συνέβη το ίδιο ακριβώς».

-Πως θα αισθάνεται που πριν λίγα χρόνια αγωνιζόταν στην Ρόδεραμ Γιουνάιτεντ και πως τώρα βρίσκεται ένα βήμα πριν τους ομίλους του UEFA Champions League: «Έτσι είναι η ζωή. Καμιά φορά δεν ξέρεις που μπορεί να οδηγηθείς και τι δρόμους μπορεί να ακολουθήσεις. Ήταν μια επιθυμία του προπονητή και αφού ο προπονητής πίστευε πως έπρεπε να περάσω από εκεί, το έκανα, πέρασα πολύ ωραία και αγάπησα τους ανθρώπους εκεί. Όμως, αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος με τη δουλειά που έχω να κάνω τώρα και είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα για να προκριθούμε στους ομίλους του UEFA Champions League».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x