Κύπελλο Ελλάδας

Οφρυδόπουλος: «Ξεκάθαρο φαβορί ο Ολυμπιακός, αλλά…»

Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί του σημερινού αγώνα με την Παναχαϊκή, αλλά οι Πατρινοί θα προσπαθήσουν να είναι ανταγωνιστικοί, όπως δήλωσε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στο σάιτ της ομάδας

«Παίζουμε τον δυσκολότερο αγώνα στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Ολυμπιακό. Θα ήταν παράλειψη μου αν δεν πω, ότι ο αυριανός αγώνας θα έπρεπε να γίνει στην Αγυιά, στη φυσική μας έδρα, για να έχει πραγματικό νόημα ποιος είναι γηπεδούχος και ποιος φιλοξενούμενος.

Φυσικά και υπάρχει φαβορί και αουτσάιντερ στον αγώνα. Όμως εμείς είμαστε μια ομάδα που θα έχουμε ενθουσιασμό, πίστη, θέληση και αυτοπεποίθηση, καθώς έχουμε παίκτες με φιλοδοξίες. Αν τα έχουμε όλα αυτά, μαζί με συγκέντρωση και στα 90", θα είμαστε ανταγωνιστικοί, γνωρίζοντας πάντα τις πολλές δυσκολίες του αγώνα και ότι το παραμικρό λάθος κοστίζει, όταν παίζεις με μεγάλη ομάδα.

Οι οπαδοί μας ήταν και είναι τεράστιο κεφάλαιο για την ομάδα μας. Τους ευχαριστούμε, τους περιμένουμε και σήμερα αλλά τους έχουμε εμπιστοσύνη σε ό,τι κάνουν, όπως έχουν και αυτοί σε εμάς
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x